Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Limoges porselen beyazlığı ve estetiği

1768 yılında, Fransa’nın güney batısında yer alan Limoges şehri, o bölgede çıkarılan kilin, seramik ve porselen yapımında kullanılması sayes...

Limoges porselen beyazlığı ve estetiği

1768 yılında, Fransa’nın güney batısında yer alan Limoges şehri, o bölgede çıkarılan kilin, seramik ve porselen yapımında kullanılması sayesinde, “Porselenin başkenti” olarak dünya çapında ün kazanmıştır. 

Limoges şehrinde yer alan fabrikalarda bu özel kil ile üretilen kendine has bir beyazlığa sahip olan porselenler ise “Limoges porseleni“ olarak bilinmektedir. Porland olarak Limoges porselen beyazlığından ve estetiğinden aldığımız ilhamı, porselen üretimindeki tecrübemiz ile birleştirdik.

Ülkemizde ve dünyada porselen üretiminde lider konumda bulunan Porland, 1976 yılından günümüze son teknoloji ile donatılmış 400 bin m2’lik fabrika alanında üretime devam ediyor. Kaliteli iş gücü politikası ile oluşturduğu 1600’den fazla çalışan kadrosu ile hizmet veren Porland 4 ana kıtada, 30’dan fazla ülkeye ihracat yapan sektörün en değerli Türk markaları arasında yer alıyor. Ar-Ge faaliyetleri ile porselen üretiminde mükemmeliyetçi özel reçetelerine bir yenisini ekleyen Porland yepyeni Premium markası LIMOGES' u siz sevgili porselen severlere sunmaktan gurur duyuyor..

Limoges porselen beyazlığı ve estetiği


Süperior Bone China kahve takımlarının da Limoges koleksiyonuna dahil edilmesi ile zenginleşen ürün çeşitliliği, çok yakında hediyelik ürünler, yemek takımları ve pek çok farklı koleksiyon ile fark yaratmaya ve Porland gelenekleri ve üstün teknoloji ile inovatif ürün çalışmalarında sağladığı çığır açan buluşu ile adından sıkça söz ettireceği şimdiden kesinleşmiştir.

Porland inovatif ürün çalışmalarına ve yenilikçi yaklaşımlarına AR-GE çalışmaları ile devam edecektir…

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe