Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

NUDE’un Big Top Koleksiyonuyla Sofralarınıza Zarif Dokunuş

Youmeus tarafından NUDE için tasarlanan Big Top koleksiyonu, miksoloji servisini özel bir deneyime dönüştürüyor. Sirk cambazlarının esneklik...

NUDE’un Big Top Koleksiyonuyla Sofralarınıza Zarif Dokunuş

Youmeus tarafından NUDE için tasarlanan Big Top koleksiyonu, miksoloji servisini özel bir deneyime dönüştürüyor. Sirk cambazlarının esneklik ve güçlerinden ilham alan Youmeus, koleksiyonda cam ve kristal ışıltılarını birlikte sunuyor.


NUDE’un günlük kullanıma hareket katan ve sirklerden ilham alınarak zenginleştirilmiş tasarımlarımlardan oluşan Big Top koleksiyonu, renkli kokteyller, meyve suları, limonata gibi içeceklerin sunumuna şıklık katıyor. Dörtlü uzun kokteyl, dörtlü DOF ve SOF viski ve aileye yeni katılan ikili kup kadehi setinden oluşan koleksiyon, farklı boyutları sayesinde kullanım kolaylığı da sağlıyor.


NUDE, sirklerin eğlenceli atmosferini modernize ederek Big Top dörtlü uzun kokteyl bardağı setiyle tasarımlarına yansıtıyor. Koleksiyon kurşunsuz kristal camdan üretilen modern formu ve çizgili kabartma deseniyle minimalizmi simgeliyor. Zarif görünümü sayesinde tüm sofralarla mükemmel uyum sağlayan kokteyl bardakları 300, 320 ve 430cc’lik ideal boyutları sayesinde işlevsellikleriyle de dikkat çekiyor.


NUDE Big Top dörtlü SOF viski bardağı seti kendine özgü yenilikçi tasarımıyla kusursuz servis ve sunuma odaklanıyor. Kurşunsuz kristal camdan üretilen bu şık set, sadeliğiyle sofraların vazgeçilmez bir parçası oluyor. Geleneksel yöntemleri modern tekniklerle birleştirerek kurşunsuz kristal camdan üretilen NUDE Big Top 4'lü DOF viski bardağı seti ise hem zarif hem detaylı tasarımlarıyla dikkat çekiyor.


Koleksiyonun heyecan veren en yeni üyesi Big Top ikili kup kadeh seti, dokunulduğunda elinizden su gibi akan hissi ve etkileyici tasarımı sayesinde sofralara modern bir bakış açısı getiriyor. Geniş gövdesi ve dikey şeritsel hatlarıyla kolay kavranabilen Big Top kup kadehi içeceğinizi keyifle yudumlama deneyimi sunuyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe