Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Silverline ile mutfakta yenilik zamanı

Yaz ayları mutfakta yenilik yapmak için en güzel dönemler... Hem yeniliğe adım atanlar hem de yeni ev kurma telaşında olanlar için Silverlin...

Silverline ile mutfakta yenilik zamanı

Yaz ayları mutfakta yenilik yapmak için en güzel dönemler... Hem yeniliğe adım atanlar hem de yeni ev kurma telaşında olanlar için Silverline avantajlı bir kampanyayla çok özel bir fırsat yaptı. 

Sadece ankastre değil beyaz eşyayı da kapsayan yeni kampanyada ocak, fırın ve davlumbaz’dan oluşan 3’lü set alanlara, 4.ürün olarak seçilen Silverline teknolojisinin ürünü buzdolabı, mikrodalga, çamaşır, kurutma veya bulaşık makinelerinden birine %40’a varan indirim sağlanıyor. 5 yıl garanti fırsatıyla 31 Temmuz tarihine kadar geçerli kampanyada ocak, fırın ve davlumbazlar set olarak alınabildiği gibi farklı setlerin kombinasyonu ile isteyen kendi setini oluşturabiliyor.

Mutfakları ankastrenin mükemmel konforu ile buluşturan Silverline, tasarım gücü yüksek, çevreye duyarlı, enerji tasarruflu ve fonksiyonel ürünleri ve satış sonrası hizmetleri ile tüketici ihtiyaçlarına odaklanıyor. Ankastrede yarattığı teknoloji ve tasarım kalitesini artık beyaz eşya ürün gamına da yansıtan Silverline, yaz kampanyası ile yeni ürün grubuyla tanışmak isteyenlere büyük fırsat sunuyor.  

31 Temmuz tarihine kadar geçerli kampanyada ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan 3’lü setlerden alanlar 4.ürün olarak seçtikleri Silverline’nin yepyeni ürün grubundan buzdolabı, mikrodalga, çamaşır, kurutma veya bulaşık makinelerinden birine %40’a varan indirimle sahip oluyor. Geniş ya da dar tüm mutfaklara uygun, ödüllü tasarımların yer aldığı kampanyada, ocak, fırın ve davlumbazlar set olarak alınabildiği gibi ihtiyaca yönelik kişisel setler de oluşturulabiliyor.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok