Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kahve Dünyası’ndan Al, Evde İstediğin Anda Hazırlayıp Ye!

Kahve Dünyası, yeni yıla yepyeni sürprizlerle başladı. Kahve Dünyası mağazalarında keyifle tükettiğiniz sıcacık kruvasanlar, mis gibi poğaça...

Kahve Dünyası’ndan Al, Evde İstediğin Anda Hazırlayıp Ye!

Kahve Dünyası, yeni yıla yepyeni sürprizlerle başladı. Kahve Dünyası mağazalarında keyifle tükettiğiniz sıcacık kruvasanlar, mis gibi poğaçalar, sipariş ettiğinizde taze olarak hazırlanan o enfes sandviçlerin ekmekleri artık aynı tazelikte evinize geliyor! 

Bu sevdiğiniz lezzetlerin tadını; evinizde istediğiniz anda, tıpkı Kahve Dünyası’ndaki gibi taptaze bir şekilde çıkarabilin diye Kahve Dünyası’nın ekmek, poğaça ve kruvasan çeşitleri şimdi dondurulmuş olarak da satışta. Kahve Dünyası’nın pişirilmeye hazır şekilde sunduğu lezzet dolu kruvasanları, poğaçaları ve ekmekleri beş çaylarının, gün içindeki küçük molaların, hafta sonu kahvaltılarının vazgeçilmezi oluyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle misafirlerine birbirinden özel lezzetler sunan Kahve Dünyası’nın ekmek, poğaça ve kruvasanları artık istediğiniz her an evinizde… Kahve Dünyası ustalarının elinden çıkan lezzetli ekmekler, poğaçalar ve kruvasanlar, şimdi dondurulmuş, pişirilmeye hazır şekilde satışa sunuluyor. Size de bu lezzetleri istediğiniz an fırına atıp taptaze ve sıcacık bir şekilde doya doya tüketmek kalıyor. 

Kahve Dünyası, çikolatalı ve sade kruvasan, peynirli poğaça, purpur baget, susamlı ve baget ekmek olmak üzere tam 6 farklı çeşit dondurulmuş ürün sunuyor. Her pakette 5 adet ürün bulunuyor. Buzdolabında/buzlukta saklanabilen dondurulmuş ürünler, Kahve Dünyası mağazalarında satılıyor. 

Dışı çıtır, içi kat kat ve yumuşacık Kahve Dünyası Sade Kruvasan sadece tereyağ kullanılarak hazırlanıyor. Kahve Dünyası Çikolatalı Kruvasan ise Gana ve Fildişi Sahilleri’nden toplanan birinci sınıf kakao çekirdeklerinden hazırlanan eşsiz çikolatalarla lezzetini zirveye taşıyor. 

Kahve Dünyası Peynirli Poğaça annenizin poğaçasını aratmıyor. Purpur baget, susamlı ve baget ekmek ise en güzel kahvaltıların, hazırladığınız sandviçlerin vazgeçilmez eşlikçisi oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe