Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İstanbul Baklava Dükkanı

İstanbul baklava dükkanı konusunda arayış içerisinde iseniz hoş geldiniz. Bilindiği üzere Türkiye’de baklavasıyla tanınan şehrimiz Gaziantep...

İstanbul Baklava Dükkanı

İstanbul baklava dükkanı konusunda arayış içerisinde iseniz hoş geldiniz. Bilindiği üzere Türkiye’de baklavasıyla tanınan şehrimiz Gaziantep’tir. İçerisine koyulan malzemelere göre fıstıklı baklavanın Gaziantep’e ait olduğu söylense de bu özellikler değişkenlik göstermektedir. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yapılan baklavalarda Antep fıstıklı baklava, İç Anadolu Bölgesi’nde cevizli baklava, Karadeniz Bölgesi’nde fındıklı baklava olurken Ege Bölgesi’ne baktığımız zaman ise bademli baklavaların yaygın olduğunu görmekteyiz.

İstanbul Baklava Dükkanı

İstanbul baklava dükkanı denildiğinde günümüzde çok sayıda farklı alternatif bulunmaktadır. Gaziburma yani gaziburma.com ‘da tercih edilebilecek en iyi alternatifler arasında yer alır. Çok sayıda baklava çeşidi bu dükkanda bulunur. Genel itibari ile fıstıklı baklava aranılsa da fiyat artışları ve ekonomik nedenlerden ötürü cevizli baklava daha çok tercih edilmektedir. Baklava yalın bir biçimde ya da mevsimine göre dondurma ve kaymakla da servis edilebilmektedir.

Baklava sadece özel günlerde değil, istenilen her zaman tüketilebilecek, satın alınabilecek bir tatlıdır. Ki gazi burma dükkanı da istenilen her zaman tatlı satın alınmasına imkan tanır.


İstanbul Baklava Dükkanı

İyi Baklavanın SırrıGaziburma.com ‘da

Baklavanın birçok yapılış sırrı vardır. Bu sırlar ustalara göre değişkenlik göstermektedir. İyi bir baklava için öncelikle baklavanın ana maddesi olan unun yapıldığı buğdayın türü ve toprakta yetiştirilmesi çok önemlidir. İç harcı olan fıstığın hasat zamanında iyi seçilmesi gibi birçok detay baklavanın kalitesini ve lezzetinde belirleyici olur.

 İyi bir baklava için fıstık, şeker, yağ, un, süt, nişasta gibi malzemeler çok önemlidir. Baklavanın lezzet derecesini hava koşulları, üretim ortamı, şerbetin ısısı ve usta eller belirler. Nar gibi kızaran baklava incecik yufkası ve çıtır sesi ile iyi bir baklavanın en belirleyici özelliklerindendir. Tadını oldukça seveceğiniz tatlı çeşitleri için tatlıcı dükkanı gazi burmayı ziyaret edebilirsiniz.

Sizde en uygun maliyete, en güvenilir hizmeti almak istiyorsanız, birbirinden lezzetli tatlı seçeneklerini görmek için Gazi Burma sayfamızı ziyaret ederek sipariş bölgelerini ve saatlerini anında görebilirsiniz. Bu konu ile ilgili daha kapsamlı bilgileri, iletişim detaylarını İstanbul baklava dükkanı olan gaziburma.com adresinde bulabilirsiniz.

Adres: 52 A, Dr. Orhan Maltepe Cd. Pendik / İstanbul


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok