Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kaave Roastery'den Özel Çay Serisi

Kaave Roastery’den, meyve-bitki çayı severlere doğal aromalı ve sağlıklı bitki çayları… Nitelikli kahveleriyle 5. nesil kahve deneyimi sunan...

Kaave Roastery'den Özel Çay Serisi

Kaave Roastery’den, meyve-bitki çayı severlere doğal aromalı ve sağlıklı bitki çayları…

Nitelikli kahveleriyle 5. nesil kahve deneyimi sunan Kaave Roastery, menüsünde yer alan meyve-bitki çayları ile özel tatları damaklarla buluşturuyor. KV Tea Cups meyve ve bitki çayları özel demleme yöntemi, doğal aroması ve yoğun lezzetiyle çay severlere benzersiz alternatifler sunuyor. İçerisinde gerçek çay yapraklarının yer aldığı çay odacığı şeklindeki kapsüller özel makinelerde, filtrelenmiş temiz su ve ideal sıcaklıkla doğru şekilde demlenerek fincanlara geliyor.

Menüde Uzak Doğu’nun en iyi çay bahçelerinden gelen Oolong çayı, spesiyal meyve-bitki çayları, Kaave Roastery’e özel aromalı siyah ve yeşil çay çeşitleri yer alıyor. Yaban mersinli muffin kekin enfes aromasına sahip Blueberry Muffin Tea ve leziz elmaların zengin karamel tadıyla bütünleştiği elmalı turta aromalı Caramel Apple Pie sadece Kaave Roastery’lerde deneyimleyebileceğiniz özel çay çeşitleri. Vücudu toksinlerden arındırması, düşük kalorili olması ve rahatlatıcı etkisiyle öne çıkan meyve-bitki çayları, sağlığına dikkat edenler tarafından büyük ilgi görüyor.

Egzotik Fas Çayı

Menünün egzotik bitki çaylarından Fas’a özel Moroccan Mint çayı ile çay tutkunları Doğu’nun büyüsüne dokunuyor. Üst kalitede yeşil çay yaprakları ve kuvvetli tada sahip “spearmint” cinsi özel nane yapraklarının harmanlanması ile elde edilen Moroccan Mint, hafifletici etkilerinden dolayı her yemekten sonra içilebiliyor. İçerisinde bulunan özel nane, çaya keskin bir tat ve koku verirken ferahlatıcı tadı ile içenleri mest ediyor.  

Zencefil ve Limonun Dengeli Lezzeti 

Bitki çaylarının en sağlıklılarından Ginger & Sprizz, yoğun zencefil aroması ve hoş bir keskinliğe sahip olması ile diğerlerinden ayrışıyor. Bir tutam limon suyu ile harmanlanması sonucu lezzeti en üst seviyeye ulaşarak damaklarda leziz bir tat bırakırken, içerdiği zencefil ile solunum sistemi fonksiyonlarını destekleyip güçlendiriyor. Sakinleştirici etkisi ve enfeksiyon giderici özellikleriyle sağlık açısından birçok faydası bulunan Ginger & Sprizz, stres azaltıcı etkisi ile de rahatlık hissi veriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok