Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Minar Mobilya Mutfak Dolapları

Mutfakta geçirdiğimiz süreler artık yemekten bağımsız olarak artmaya devam ediyor. Bu yüzden evin en önemli noktalarından birisi haline geld...

Minar Mobilya Mutfak Dolapları

Mutfakta geçirdiğimiz süreler artık yemekten bağımsız olarak artmaya devam ediyor. Bu yüzden evin en önemli noktalarından birisi haline geldi. Daha fazla kişinin daha fazla vakit geçirmesiyle beraber mutfak tasarımlarında da bariz değişiklikler yaşandı. Daha kullanışlı hazır mutfak modelleri ile daha şık bir görünüm yaratabilmek mümkün hale geldi.

 

Farklı malzemelerle üretilmiş olan modelleri göz önüne aldığımızda herkesin beklentisini karşılayabilecek seçenekler söz konusu olabiliyor. MinarMobilya bünyesinde üretimi tamamlanan modeller arasında her eve uygun olan alternatifler bulmanız mümkündür. Çünkü çok geniş bir ölçü skalasıyla hayalinizdeki mutfağa sahip olabileceğiniz bir ürün çeşitliliği yaratılmıştır. Dekoratif anlamda da önemli bir nokta olduğu için artık modern mutfak dolabı modelleri son derece yaygınlaşmıştır.

 

Bu sayede hem mutfağın genel renk geçişlerine yönelik hem de hayalinizdeki mutfak dolaplarının renginde olan bir tasarım seçebilirsiniz. Tasarımlar farklı renkleri bir araya getirebildiği için tekdüze bir seçim yapmak zorunda da değilsiniz. Aynı durum kullanılan materyaller içinde geçerlidir. Mutfak dolabı fiyatları ile ilgili olan bu seçimler size sunta ya da akrilik gibi farklı seçenekler sunmaktadır. Görünümü kadar kullanılabilirliği de etkileyen bu malzemeler kalite standartlarını belirlemektedir. Dolayısıyla üretim aşamasında tüm bu malzemeler farklı modeller için tasarlanarak sizlere sunulmaktadır.

 

Mutfak Dolabı Modelleri

 

Hazır mutfak dolabı modelleri ölçülerini bildiğiniz sürece her mutfakla uyumlu olacaktır. Çünkü net bir biçimde üretimi tamamlanmış ve sizlere standart olarak sunulmaktadır. Ülkemizde çoğunlukla 220 cm mutfak dolabı tercih edilmektedir. Fakat evinizin durumuna ve mutfağınızın genişliğine bağlı olarak bu ölçüleri esnetmek sizin elinizdedir. Eğer dilerseniz 255 cm mutfak dolaplarına bakabilir ve çok daha geniş bir mobilyaya sahip olabilirsiniz.

 

Tabii ki bu alanda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. Çünkü mutfağınızın boyutları ne olursa olsun size uygun bir model bulabileceğinizi garanti ediyoruz. Eğer dilerseniz 60 santimetre boyutunda bir hazır mutfak dolabı seçebilir ya da 300 cm bir dolap alarak mutfağınızı boydan boya kaplayabilirsiniz.

 

Minar Mobilya Mutfak Dolapları

Bu seçimi yapmadan önce kullanım alanınızı ve kullanım sıklığınızı göz önünde bulundurmanız şart. 2021 mutfak dolabı modelleriarasında yer alan en popüler seçeneklere bakıldığında 220 cm ve üzerinde olan modelleri görebiliyoruz. Dolayısıyla mutfak gibi çok fazla eşya barındıran bir ev bölümünde ne kadar çok saklama gözü olursa o kadar işlevsel sonuçlar doğuruyor diyebiliriz. Gerek mutfak araç gereçleri, gerekse artık mutfakta daha fazla vakit geçirmemizden kaynaklanan diğer eşyaların dilediğimiz gibi istiflenebilmesi bu sayede mümkün kılınabiliyor.

 

Ayrıca 2021 yılı ile beraber artık bulaşık makinesi modüllü mutfak dolabı fikri tam bir standart haline gelmiş durumda. Bunun size en büyük artısı ise bulaşık makinenizin tezgahın altına girebiliyor olması. Elbette ki yerden tasarruf etmek herkesin ilk aklına gelen unsur olarak dikkat çekiyor. Fakat yalnızca yeri verimli kullanmak ile kalmıyor aynı zamanda dekoratif anlamda da büyük bir şıklık sunuyor. Evinizin her noktasında genel bir uyumdan ya da dekoratif açıdan önemli olan estetikten söz edebiliriz. Fakat mutfak için bunun önemi biraz daha ön plana çıkıyor.

 

Hazır mutfak dolabı modelleri ilk bakışta uyumlu olacak mı korkusu yaratıyor olabilir. Ancak ölçülerinin standart olması ve kolayca monte edilebilmesi herkes için kullanılabilir olmasını sağlamaktadır. Minar Mobilya edindiği tecrübe ile gerçek anlamda mutlu olmanızı sağlayacak bir tasarıma sahip olmanızı kolaylaştırıyor. Müşteri taleplerini göz önünde bulundurarak tüm ölçülerde üretim yapıyor ve standart ölçüleri sayesinde herkese hitap edebiliyor. Evinizin genişliği ya da sizin arzu ettiğiniz mutfak görünümü ne olursa olsun mükemmel bir şıklığa imza atabiliyor.

 

Hazır Mutfak Dolaplarının Avantajları

 

Hazır mutfak için ilk yapmanız gereken şey tabii ki mutfağınızın ölçülerine hakim olmak. Bunu yalnızca boyutu beyan eden 255 cm ile sınırlı tutmayın. Aynı zamanda yüksekliğini, tavan ile arasındaki mesafeyi, duvarın düz olup olmamasını da hesaba katın. Zira tüm bunlara uygun bir model tercih etmek uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanmanıza olanak tanıyacaktır.

 

Özellikle son dönemlerde montaj aşamasının eskisi kadar kafa karıştırmadığını gözlemleyebiliyoruz. Genel olarak herkesin kurulumunu yapabileceği kolaylıkta ürünler sunuluyor. Böylece siz ölçülerini belirtip uygun olan dolabı sipariş ettiğinizde tek yapmanız gereken şey kurulum şemasını takip etmek oluyor.

 

Minar Mobilya'nın sunduğu hazır mutfak dolabı modelleri arasında çok zengin bir ölçü skalası olması ise en uygun seçimi yapmanızı kolaylaştırıyor. Mutfak boyunca ölçtüğünüz ölçü ne olursa olsun tüm duvarı kaplayacak bir mutfak dolabına erişebilirsiniz. 60 cm, 80 cm, 90 cm ve 100 cm modelleri baz alarak daha ufak ebatlardaki mutfaklar için kullanabilirsiniz. Ayrıca 105 cm ile başlayan ve 105 cm, 110 cm, 120 cm olarak sunulan modeller yine nispeten ufak mutfaklar için ideal seçimdir.

 

125 cm ile başlayan modeller ise 195 cm büyüklüğe kadar 5 cm büyüyerek tüm tasarımlarda bulunabiliyor. Doğal olarak beğendiğiniz bir mutfak dolabının ölçüleri yüzünden size uyumlu olmaması imkânsız bir hal alıyor. Ayrıca bu düzeni 300 cm uzunluğa kadar görmeye devam ediyorsunuz. Yani 235 cm ölçülere sahip bir mutfak dolabına sahip olabileceğiniz gibi 265 cm uzunluğunda bir mutfak dolabı da tercih edebiliyorsunuz. Burada en zorlanacağınız kısım 2021 mutfak dolabı modelleri arasında yer alan güncel tasarımlardan birisini tercih etmektir.

 

Çok fazla mutfak dolabı tasarımı olduğu için size en hitap edeni ararken zorlanabilirsiniz. Fakat en doğru seçimi yapacağınızdan eminiz. Farklı yönlere açılan dolap kapakları, içerisinde özel olarak projeleri çizilmiş raflar, çekmeceler ve olabildiğince kullanışlı olan bir tezgah alanı için doğru adrestesiniz. Artık bulaşık makinesi modüllü mutfak dolabı her ev için bir ihtiyaca dönüştüğü için seçiminizi yaparken bu gibi detaylara da odaklanmanızı öneririz.

 

Mutfağınızda hakim olan renklere ve diğer renk geçişlerine uygun olabilecek tasarımı seçmek ise yine kendi kararınıza kalıyor. Artık bu gibi suntalam bazlı malzemelerin büyük çoğunluğunda beyazın modern görüntüsü son derece şık duruyor. Modern mutfak dolabı modelleri içerisinde de beyazın bu kadar hakim olmasının ana sebebi budur. Fakat yalnızca beyazı tek başına düşünmemek gerekiyor. Özellikle 2021 yılı ile beraber tasarımlar güncellenirken sadece işlevsel olarak kullanılan alanlar yenilenmedi. Renk skalasında da ciddi bir artış yaşandı. Buna bağlı olarak sadece beyaz tercih etmek mümkün iken beyazın yanında tamamlayıcı bir renk seçimi yapabilmeniz son derece normalleşti.

 

Antrasit bunun en bariz örneklerinden birisi diyebiliriz. Özellikle beyaz ile mükemmel bir uyum yakalaması ve asil bir duruşla mutfağa fazlasıyla uyumlu olması estetik açıdan büyük avantaj sağlıyor. Biraz daha klasiğe kaçmak ama yine de modern bir görünüm yaratmak istiyorsanız tercihinizi Dore Ceviz yönünde yapabilirsiniz. Ki modern mutfak dolabı modelleri bu renklerle kombine edilmiş şekilde sunulmaktadır.

 

Artık mutfak dolabı fiyatları son derece uygun bir seviyeye geldiği için mutfağı baştan aşağı tekrar yaratmanın zamanı geldi. Bulaşık makinesine, fırına ve buzdolabına özel bölmeleri bulunan, tüm dolap ve çekmece ihtiyacınızı giderebilen modeller elinizin altında. Uzun süre kullanabileceğiniz garantiyi sağlayan Minar Mobilya ise en iddialı olduğu ürün gruplarından birisi olan hazır mutfak için size çok zengin bir yelpaze sunmaya devam ediyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok