Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Abiye Elbise Markaları

Günlük giyim tarzında olduğu gibi abiye elbise modellerinde de ismini duyurmuş ve markalaşmış firmalar bulunmaktadır. Bu ürünler epey fahiş...

Abiye Elbise Markaları

Günlük giyim tarzında olduğu gibi abiye elbise modellerinde de ismini duyurmuş ve markalaşmış firmalar bulunmaktadır. Bu ürünler epey fahiş fiyatlar ile piyasada yerini alırken bizde her zaman daha uygun fiyatlara yönelmeye çalışırız çoğunluk olarak. Ancak bu özel günlerin yalnızca bir kez geldiğini düşünüp işin romantizmine kapılmak istersek o zaman tabi ki daha yüksek kalite, daha farklı tasarım ve daha yüksek fiyat üçlemesini tercih edeceğiz demektir. Bu yazıda sizler için abiye elbiseler ve markalardan bahsedeceğiz.


Abiye Elbise Seçimleri

Abiye elbise modellerinde her marka sezonun en trend ürünlerini yaratmaya çalışır. Bu yüzden de farklı tasarımlar, özgün detaylar ve yenilikçi çizgiler devreye girer. Ortaya çıkan sonuç bazen enfes bir görünüm iken bazen de moda haftalarındaki garip kıyafetlerden öteye gitmemektedir. Bazen de sırf pahalı bir görünüm yaratmak adına fazlaca abartı detay kullanılmaktadır. Örneğin; parıl parıl parlayan taşlar, simler, danteller… Bu detayların hepsinin bir arada kullanılması elbiseyi fazlasıyla boğmaktadır. O yüzden gösterişli bir model seçme niyetinde iseniz, her detayın ölçüsüzce kullanıldığı abiye elbise modellerinin hiçte şık durmadığını bilin.


Abiye Elbiselerde Markadan Önce Şıklık

Özellikle abiye elbise modellerinde her markanın baş gayesinin şıklık olması gerektiğine inanıyoruz. Farklı tasarım sunmak adına elbiseyi boğan işlemelerin, ışıltıların kullanılması rüküş bir görünüme sebebiyet vermektedir. O yüzden farklı bir tasarım arıyorsanız siz de öncelikle bu noktaya dikkat edin. Aksi takdirde oldukça göz yoran bir görünüme sahip olabilirsiniz.


Abiye Elbise Markaları ve Fiyatları

Abiye elbise modelleri için her sezon farklı onlarca ürün piyasaya çıkarılıyor. Sadece birkaç davet ya da düğünde giyiliyor sonra gardırobun en kuytu köşesine konuluyor. Bu yüzden bize göre bu elbiselere fahiş fiyatlar ödememenin çok da gereği yok. Çünkü sadece birkaç kez giyeceğiniz elbise türleridir abiye elbiseler. O yüzden mantıklı olan, beğendiğiniz tasarımın muadilini almak olabilir. Böylece hem elbisenizde o çok beğendiğiniz detayları görebilir hem de bir elbiseye bu kadar yüksek rakamlarda paralar ödememiş olursunuz. Yine de karar sizin.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok