Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Daha önce patlamış mısırlı ekmek yediniz mi?

Fırın raflarında görmeye alışık olduğunuz, klasikleşmiş ürünleri unutun!  Ekmek çeşitliliğindeki geniş ürün gamı ile tüm dünya lezzetlerine ...

Daha önce patlamış mısırlı ekmek yediniz mi?

Fırın raflarında görmeye alışık olduğunuz, klasikleşmiş ürünleri unutun! 

Ekmek çeşitliliğindeki geniş ürün gamı ile tüm dünya lezzetlerine yer veren Lesaffre, Inventis Popcorn Ekmeği Premiksi ile fırıncılar için müşterilerini cezbedecek eğlenceli, zengin içerikli, yenilikçi bir ürün sunuyor. 

Inventis’in zengin içerikli ekmek karışımlarından biri olan Inventis Popcorn Ekmeği Premiksi, içindeki patlamış mısır taneleriyle müşterilerinizi cezbedecek yenilikçi bir ürün olmasının yanı sıra, mısır unu, ruşeym ekşi hamuru ve ay çekirdekleri sayesinde zengin ekmekler yapmanıza yardımcı olur. 

Lesaffre Türkiye ailesinin Inventis markası, raflarındaki ekmek çeşitliliğini arttırarak farklılık yaratmak isteyen fırıncılara birbirinden zengin içerikleri ile sağlıklı ürünler sunmaya devam ediyor. 

Müşterilerinizi patlamış mısır taneleriyle şaşırtın! 

Inventis’in zengin içerikli ürünlerinden biri olan Inventis Popcorn Ekmeği Premiksi, içinde bulundurduğu patlamış mısır taneleriyle müşterilerinizi cezbedecek yenilikçi bir ürün olmasının yanı sıra mısır unu, ruşeym ekşi hamuru ve ay çekirdekleri sayesinde oldukça zengin bir karışımdır. Ekmekçilik profesyonellerin ürün listesinde yer alması gereken bu çok özel karışım, fırınların vazgeçilmez lezzetlerden biri olacak. 

Zengin içerik, lezzetli ekmek

Her bir buğday tohumunda, tane ağırlığının %2-2,5’ini oluşturan ruşeym, tohumun bitkiye dönüşmesi için çimlenen kısmında oluşup tohumun embriyosu olarak tanımlanır. 1 tonluk buğdaydan, yalnızca 1 kilogram kadar buğday ruşeymi elde edildiği belirtilmektedir. Yüksek oranda protein, lif ve yağ içeren ruşeymin, özellikle E vitamini zenginliği ile sağlıklı beslenme listelerinde de sıkça yer aldığı görülmektedir.

Vitamin deposu bir besin kaynağı

Yağ, protein, vitamin ve mineral bakımından zengin olan mısır ununun, aynı zamanda antioksidan görevi de olduğu bilinmektedir. İçeriği sayesinde vücuda enerji sağlamada önemli bir besin kaynağıdır. Lifli bir gıda olma özelliğiyle, bağırsak fonksiyonlarını düzenleyerek kabızlığı önlemeye yardımcı olmaktadır. 

Lesaffre’ın Inventis markasının zengin içerikli Inventis Popcorn Ekmeği Premiksi ile yapacağınız sağlıklı ekmekler ile raflarınızı çeşitlendirebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok