Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Evde ekmek yapmanın en lezzetli ve pratik hali

Profesyonel şefler gibi tam kıvamında, ağız sulandıran, ister mayalı ister mayasız ekmekler yapmak mutfakların akıllı teknoloji uzmanı Therm...

Profesyonel şefler gibi tam kıvamında, ağız sulandıran, ister mayalı ister mayasız ekmekler yapmak mutfakların akıllı teknoloji uzmanı Thermomix ile hayal edemeyeceğiniz kadar kolay! Sadece 3 dakikada mayasız hamur hazırlıyor, tüm işleri başında beklemeye gerek kalmadan hallediyor.

Tartma, öğütme, karıştırma, pişirme, parçalayarak karıştırma, buharda pişirme, yavaş karıştırarak pişirme, çırpma, emülsiyon, kontrollü ısıtma, doğrama, hamur yoğurma özellikleri olan 12 mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yapan çok fonksiyonlu dijital mutfak aleti Thermomix ile ekmekten pideye, pizzadan simite kadar birçok hamur işi tarifini başında bile beklemeye gerek kalmadan yapma fırsatı sunuyor.

“İster mayalı, ister mayasız tarifler”

Kaşarlı pide, baget ekmek, focaccia, brioche, glütensiz ekmek, sütlü hamburger ekmeği, ramazan pidesi, Pizza Margherita, ramazan pidesi, İngiliz çöreği gibi hem Türk mutfağından hem de dünya mutfağından onlarca hamur işi tarifi Thermomix ile zahmet olmaktan çıkıyor. Mayasız tariflerde hamur yoğurmak maksimum 3 dakika sürerken, fırını olmayanlar Thermomix’in buharlı pişirme özelliği sayesinde de ekmekler pişirebiliyor.

“Thermomix hamurunuzu yoğururken zamanınız size kalır”

Uzman şefler tarafından onaylanan tariflerden istediğinizi seçip, dijital ekranda kayıtlı ayarları seçtikten sonra başında beklemenize gerek kalmıyor. Thermomix, hamurunuzu sizi yormadan ve her zaman tam kıvamında hazırlıyor. Üstelik hamur yoğururken çalışma tezgâhınız temiz kalıyor ve ekmeğinizin hijyeniyle ilgili endişe duymanıza gerek kalmıyor.

“Thermomix ile kendi ununuzu elde edebilirsiniz”

Thermomix’in öğütme fonksiyonu sayesinde buğday, nohut, pirinç gibi malzemeleri birkaç saniye içinde öğüterek kendi ununuzu elde edip, yine aynı kapta başka bulaşık çıkarmadan kendi hamurunuzu çok kısa bir sürede yoğurabiliyorsunuz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe