Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hayat birlikte daha kolay ve keyifli!

Çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünlerinde Türkiye’nin ilk tercihi olmaya devam eden Koroplast’ın yeni reklam kampanyası TV ve dijital mecra...

Çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünlerinde Türkiye’nin ilk tercihi olmaya devam eden Koroplast’ın yeni reklam kampanyası TV ve dijital mecralarda yayınlanmaya başladı. 

Yaşamın içinden keyifli anlara odaklanan reklam filmlerinde, Koroplast’ın 40 yıllık uzmanlığıyla geliştirdiği yenilikçi ürünlerinin hayatı kolaylaştırdığına ve birlikte daha keyifli hale getirdiğine vurgu yapılıyor.

Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünlerinde ilk tercihi unvanını koruyan Koroplast, yeni reklam kampanyasıyla hayatın birlikte daha keyifli ve kolay olduğuna dikkat çekiyor. Yeni reklam filminde; 40 yıllık uzmanlığı ve deneyimi ile küçük, büyük herkesin yaşamına dokunan bir marka oluşunu bir mutfak hikayesiyle keyifli bir şekilde aktaran Koroplast, yenilikçi ürünlerinin hayatı kolaylaştırdığına dikkat çekiyor. 

Yönetmen koltuğunda Bora Ozan’ın oturduğu yeni reklam filminde evin annesine sürpriz yapmak için ‘tatlı’ bir işin peşine düşen baba-kızın mutfakta eğlenceli iş birliğine şahit oluyoruz. Koroplast’ın yanmayan, yapışmayan, taptaze saklayan mutfak yardımcı ürünlerinin yardımıyla kolları sıvayan ikili, hem eğleniyor hem de mükemmel sonuca ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor. 

Bu yıl 40. yılını kutlayan Koroplast, TV ve dijital mecralarda yayınlanmaya başlayan yeni reklam filmiyle, mutfakta zor görünen işleri kolay hale getirerek keyfe ve güzel anları çoğaltmaya davet ediyor. ‘Birlikte kolay’ mottosuyla mutfakta yeni denemeler için de cesaretlendiren Koroplast’ın yeni kampanyası TV ve dijital mecralarda yayınlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe