Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

“Funday Waffle” ile mutfakta eğlencenin ritmi yükseliyor

Karaca, “Funday Waffle” ile mutfakta eğlencenin ritmini yükseltiyor.   En lezzetli kahvaltılıkları ve atıştırmalıkları kısa sürede hazırlama...

“Funday Waffle” ile mutfakta eğlencenin ritmi yükseliyor

Karaca, “Funday Waffle” ile mutfakta eğlencenin ritmini yükseltiyor.  

En lezzetli kahvaltılıkları ve atıştırmalıkları kısa sürede hazırlamak için tasarlanan Funday Waffle, ek plakası ile de hem pankek hem de künefe yapmayı kolaylaştırıyor.

Hayata geçirdiği inovatif ve kullanışlı ürünleriyle mutfakların vazgeçilmezi olan Karaca; yepyeni Funday Waffle’ı tatlıseverlerin beğenisine sunuyor. Karaca’nın yenilikçi yaklaşımıyla üretilen Funday Waffle, pankek ve künefe yapımında da kullanılabilmesiyle her zevke hitap ediyor. 

Rahat kullanımı ile lezzetli tatlılar yapmayı keyifli hale getirecek Funday Waffle, pankek ve künefe yapabilme özelliğiyle de piyasadaki diğer waffle makinalarından farklılaşıyor. Sevilen lezzetleri pratik bir şekilde hazırlama imkanı sunan Funday Waffle’ın çıkarılabilir plakları bulaşık makinasında kolaylıkla yıkanabiliyor. 

Funday Waffle, lansmana özel 399,99 TL’den başlayan fiyatlarla; pembe, redgold, rosegold, silver, krem, glossy violet renkleri olmak üzere 6 farklı renk seçeneği ile Türkiye genelindeki tatlı severlerle buluşuyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe