Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İzmir Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları

İzmir ilimizde kır düğünü yapmak isteyen çiftleri birçok mekan opsiyonu bulunuyor. Sıcak yaz günlerine ferahlatıcı bir kır düğünü ile merhab...

İzmir Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları

İzmir ilimizde kır düğünü yapmak isteyen çiftleri birçok mekan opsiyonu bulunuyor. Sıcak yaz günlerine ferahlatıcı bir kır düğünü ile merhaba demek çoğu çiftin hayallerini süsleyen bir plandır. Kır düğünü, yeşilliğin ortasında, doğa ile bütünleşerek mutluluğunuzun kök salmasına yarıyor. İzmir’in çeşitli ilçelerinde ve semtlerinde yapabileceğiniz kır düğünü organizasyonunuz için mekan seçimi konusunda sizlerin işini kolaylaştırmak için en iyi ve en uygun mekanları bu yazımızda paylaşıyoruz.

Her ne kadar zorlu bir süreç olsa da bir o kadar da keyifli ve heyecanlı olan mekan tercihini konusunda gerekli yardımız sizlere DugunBuketi.com sağlıyor. Sizlere kolaylık olsun diye bir araya topladığımız İzmir kır düğünü mekanları arasından istediğinizi seçebilir ve Düğünbuketi ile iletişime geçebilirsiniz.

İzmir Kır Düğünü Mekanları En iyi Nerelerde Bulunur?

İzmir denildiğinde herkesin aklına belli başlı mekanlar gelse de bu mekanların dışında eşsiz kır güzelliklerine sahip küçük ama bir o kadar da güzel semtler de bulunmaktadır. DugunBuketi.com adresinde bulabileceğiniz tüm büyük ve küçük, ilçe ve semtlere örnek vermek gerekirse Balçova, Bornova, Bayraklı, Buca, Çeşme, Foça, Güzelbahçe, Karşıyaka, Kemalpaşa, Selçuk şeklinde bir sıralama yapabiliriz. Tüm bu güzel semtlerde yer alan mekanları yazımızın devamında bulabilirsiniz.

İzmir Kır Düğünü Mekan Fiyatları Ne Kadardır?

Mekanların fiyatları İzmir’de ne tarzda bir hizmet ve bu hizmeti nerede almak istediğinize göre değişiklik gösteriyor. Bayraklı, Bergama, Bayındır kır düğünü fiyatları kişi başı 100 TL gibi bir fiyatla karşınıza çıkarken, Çeşme, Bornova, Buca gibi aynı anda tatil beldesi olan ilçelerde fiyatlar kişi başı 150 TL’nin üzerine çıkabiliyor. Tüm bu çeşitli olanaklardan hangisinin size daha uygun olduğunu bulabilmek için DugunBuketi.com adresinden yardım alabilirsiniz.

Site, sizlere birçok mekanın özelliklerini, kapasitesini, sunabileceği imkanları, fiyatları gibi bilgileri listeleyip karşınıza çıkartıyor. Size sadece hangisi sizin için uygunsa onu seçmek kalıyor. Düğün yardımcısı opsiyonu ile tercih konusunda daha az zaman kaybediyor bir an önce daimi mutluluğunuza giden adıma geçiyorsunuz.

Bu kadar çok mekan imkanı elbette yanında farklı ücretlendirme şekillerini de getiriyor. İlçeden ilçeye değişen fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi almak için DugunBuketi.com ile iletişime geçebilir mekanların fiyat bilgilerini alabilirsiniz.

İzmir Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları
Balçova’da Bulunan Kır Düğünü Mekanları

İzmir kır düğün salonu denilince akla ilk olarak Balçova ilçesi geliyor. Popüler mekanların dışında küçük, tatlı butik mekanlar da bulunuyor. Balçova’da bulunan kır düğünü mekanlarının fiyatları hafta içi ve hafta sonu değişiklik göstermekle beraber yemekli veya kokteylli tarzında yapılabiliyor.

Balçova’da popüler olan İzmir Garden Plus Kır Düğün Salonu’nun fiyatları kişi başı hafta içi 80 TL ve hafta sonu 100 TL’den sizlere sunuluyor.

Şirin Garden adı gibi şirin bir atmosferde hafta içi kişi başı 50 TL, hafta sonu ise 80 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor. La Win Kır Düğünü Salonu sizlere geniş kapasitesiyle kucak açıyor. La Win kır düğünü fiyatları da diğer mekanlar gibi hafta içi ve hafta sonu değişiklik göstererek kişi başı hafta içi 100 TL ve hafta sonu 150 TL’den başlıyor.

Balçova ilçesinde en uygun mekanlar Bahçelerarası ve İnciraltı’nda bulunuyor. En uygun fiyatlı ve en iyi hizmeti veren mekanı DugunBuketi.com adresinde bulabilirsiniz.

İnciraltı Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları

İnciraltı genç çiftler arasında kır düğünü yapmak için oldukça popüler bir semt olarak karşımıza çıkıyor. Semtin alabildiğine yeşil ormanları kır düğünü yapmak için harika bir ortam yaratıyor. Gloria Garden, Prenses Garden, İnciraltı Garden Life, İnciraltı Şamdan Kır Düğünleri adlı mekanlar sizlere aradığınız hizmeti vermek için hazır da bekliyor. Tüm bu mekanların fiyatları hafta içi ve hafta sonu değişiklik gösteriyor ve kişi başı hafta içi 50 TL, hafta sonu ise 100 TL’den başlıyor.

Bornova’da Bulunan Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları

Bornova hem bir tatil beldesi hem de kır düğünleri için harika ortamlara sahip bir ilçe olmasıyla çokça tercih ediliyor. İlçede bulunan mekanlar arasından Luxury Garden kendini hizmetiyle ve kalitesiyle öne çıkarıyor. Mekanın 750 kişilik açık ve kapalı alan kapasitesi sayesinde sizleri ve konuklarınızı rahatça ağırlıyor. Luxury Garden kır düğünü fiyatları hafta içi kişi başı 30 TL, hafta sonu kişi başı 50 TL gibi uygun fiyatlardan başlıyor.

Aşiyan Asos Garden adlı bir başka kır düğünü mekanı 1000 kişiden fazla konuğa ev sahipliği yapabiliyor ve sizlere geniş bir kucak açıyor. Mekanın kır düğünü fiyatları hafta içi kişi başı 30 TL, hafta sonu kişi başı 50 TL olarak değişiklik gösteriyor. DugunBuketi.com adresine giderek fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çiçekliköy Kır Düğünü Fiyatları

İsminin hakkını yemyeşil kırları ile veren Çiçekliköy kır düğünü için gerekli her şeye sahip bir semt olarak biliniyor. Bien Davet, kır düğünü mekanları arasında ise Çiçekliköy’ün favori mekanlarından birisi olarak karşınıza çıkıyor. 1000 kişilik konuk kapasitesi ile ormanın içerisinde sevdiklerinize unutulmaz bir kır düğünü sizleri bekliyor. Mekanın fiyatları hafta içi kişi başı 50 TL, hafta sonu kişi başı 80 TL’den başladığı dikkat çekiyor.

İzmir Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları

Bayraklı’da Bulunan Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları

Bayraklı ilçesi kır düğünü organizasyonunuz için adeta bir biçilmiş kaftan görevi görüyor. İlçenin doğal güzellikleri ile yapacağınız bir kır düğünü sizin ve sevdikleriniz için unutulmaz bir anı olacaktır. İlçede bulunan Bizim Bahçe Kır Düğünü mekanı 3000 kişiye kadar çıkabilen geniş kapasitesi ile misafirlerinizi ağırlıyor. Mekanın fiyatları hafta içi 50 TL, hafta sonu ise 80 TL’den sizlere sunuluyor.

Kapasitesi Bizim Bahçe kadar olmasa da Sandal Marina mekanı da eşsiz atmosferi ve denize sıfır konumu ile konuklarına müthiş bir anı yaratıyor. San Marina fiyatları ise hafta içi ve hafta sonu, yemekli ve kokteylli tarzında kişi başı 80 TL’den başlıyor. Fiyatlar hakkında aklınıza takılan her şeyi DugunBuketi.com ekibine danışabilirsiniz.

Buca’da Bulunan Kır Düğünü Mekanları ve Fiyatları

Buca belki de İzmir’in kır düğünü yapmak için en ideal ilçesi olabilir. İlçede bulunan çokça kır düğünü mekanı da bunu kanıtlar nitelikte. Doğal güzellikleri, temiz havası, güler yüzlü insanlarıyla Buca kır düğünü yapmak için harika bir yer olarak karşınıza çıkıyor. İzmir kır düğünü mekanları arasında en çok tercih edilen bu ilçede çoklu imkanlardan dolayı tercih yapmanız doğal olarak zorlaşıyor.

Seçim yapmanızı kolaylaştırmak ve en uygun fiyatlara sahip mekanları bulmak için DugunBuketi.com sizlere yardım eli uzatıyor. Buca’da bulunan mekanların fiyatları hafta sonu ve hafta içi almak istediğiniz hizmete göre değişiklik gösteriyor.

Kaynaklar Kır Düğünü Mekanları

İzmir’in Kaynaklar ilçesi Buca’nın kır düğünü yapmak için en çok tercih edilen semti olarak görülüyor. Semtteki çoğu mekanın geniş kapasitesi sayesinde yeşilliklerin ortasında sevdiklerinizle dolu dolu anlar yaşayabiliyorsunuz. Tria Garden, Kırçiçeği Event Hall, Life Park, Karnaval Luxury, Bıçakçılar Irmak Event Hall bu mekanların başlarında geliyor ve ortak özellikleri olan uygun fiyatları ile dikkat çekiyorlar.

Tüm bu mekanları yemekli kişi başı hafta içi fiyatları 50 TL, kişi başı hafta sonu fiyatları 80 TL olarak değişiyor. Kokteyl fiyatları ise kişi başı 30 TL gibi uygun fiyattan başlıyor.

İzmir’de Çeşitli Etkinlikler İçin Mekanlar

İzmir için anlattığımız tüm bu mekanlar birbirinden uygun ve kaliteli hizmetlerini sadece kır düğünü organizasyonu için sizlere sunmuyor. Anlatılan bütün mekanlarda gerçekleştirebileceğiniz nişan, doğum günü, sünnet düğünü, kına, mezuniyet gibi çeşitli etkinlikler için de profesyonel ve üstün hizmet alabilirsiniz. Bornova, Buca, Bayraklı, Balçova, Çeşme gibi farklı farklı ilçelerde hizmet almanıza olanak tanıyor. Bu hizmetlere Düğünbuketi.com ile rahatça ulaşabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe