Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yaza özel lezzet: Baklavalı Dondurma

Karaköy Güllüoğlu ve Girandola Gelato’nun yılın lezzet işbirliğine imza atarak, baklava ve dondurma sevenler için sunduğu ‘Baklavalı Dondurm...

Yaza Özel Lezzet: Baklavalı Dondurma

Karaköy Güllüoğlu ve Girandola Gelato’nun yılın lezzet işbirliğine imza atarak, baklava ve dondurma sevenler için sunduğu ‘Baklavalı Dondurma’  bu yazın favori lezzeti olacak. 

Baklava ve dondurmanın köklü geçmişine, tecrübe ve ürün geliştirme tutkularını katan Karaköy Güllüoğlu ve Girandola Gelato, bu yaza özel bir işbirliğine imza atarak ‘baklavalı dondurma’yı lezzet severlerin beğenisine sundu. Haziran ayı itibariyle Karaköy Güllüoğlu ve Girandola Gelato mağazalarında sunulacak olan lezzet, iki markanın da tüm ürünlerinde olduğu gibi mevsiminde ve yöresinde yetişen, doğal malzemeler kullanılarak uzun süren çalışmalar sonunda geliştirildi.

Her Zaman Yenilik ve Uzmanlık

1843’ten bugüne Karaköy Güllüoğlu markasının yenilik ve müşterilerinin ihtiyaçlarına özel ürünler geliştirmek üzere çalıştığını belirten Genel Müdür Murat Güllü, her dönem dönüşüme ve yeniliğe açık olduklarını, özellikle işinin ehli ve aynı hassasiyetleri taşıyan markalar ile işbirliğini çok önemsediklerini vurguladı. Bu alanda marka işbirliklerinin devam edeceğini paylaşan Güllü, “Bizim işimiz baklava üretmek. 

Baklava üretmek bir zanaattir. Biz işimize odaklanırız, daha iyi yapmak için çalışırız. Fark yaratırken işin uzmanları ile yan yana gelerek birlikte geliştirmeyi, işinde uzman, alanında başarılı markalar ile çalışmayı tercih ediyoruz. Girandola Gelato ile işbirliğimizi de bu kapsamda geliştirdik ve ortak ürettiğimiz ‘baklavalı dondurma’ tarih, kültür, uzmanlık ve emek ürünüdür” dedi.

Mevsiminde Kullanılan Taze Ürünler

Girandola Gelato’nun kurucusu Aslıhan Eraltan hikayesinin İtalyan dondurmasına olan derin ilgisi ile başladığını, ustalık ile devam eden bir süreç olduğunu ve markanın ürün geliştirmeye özel önem verdiğini söyledi. Dondurma, Ice Cream ve Gelato’nun birbirinden farklı ürünler olduğuna dikkat çeken Eraltan: “Türk tipi dondurmada mutlaka salep olur, Ice Cream’in yağ ve şeker oranı yüksektir, Gelato ise daha yumuşak, şeker ve yağ oranının dengeli olduğu bir çeşittir. Her ürünü her mevsimde üretmeyiz. 

Mandalinamız Bodrum’dan, limonumuz Mersin’den gelir. Kavak incirinden isabella kokulu üzüme  kadar en taze meyveleri kullanır, her ürünümüze özen gösteririz. Baklavanın ustası Karaköy Güllüoğlu ile birlikte geliştirdiğimiz ‘baklavalı dondurma’ da bizim için çok özel bir ürün oldu. Değerli marka işbirliklerini seviyoruz” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe