Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Her ihtiyaca uygun tava seçenekleri

Sadece doğal hammaddelerden üretilen mutfak ve sofra ürünlerini müşterileri ile buluşturan Taşev, mutfakların olmazsa olmazı tava seti ile ö...

Her ihtiyaca uygun tava seçenekleri

Sadece doğal hammaddelerden üretilen mutfak ve sofra ürünlerini müşterileri ile buluşturan Taşev, mutfakların olmazsa olmazı tava seti ile ön plana çıkıyor. 

Küçük, orta ve büyük olmak üzere 3 farklı boy seçeneği ile mutfaktaki her ihtiyacı gideren Taşev Tava Seti, çizilmeye karşı dayanıklı yapısı ile müşterilerin vazgeçilmez tercihi oluyor. Mor, altın, kırmızı ve siyah renk seçenekleri bulunan Taşev’ in döküm özellikli 3’lü Tava Seti, dengeli ısı yayılım özelliği sayesinde yanma ve yapışmayı tamamen önlüyor.

Yüzde yüz yerli üretim ile mutfak ürünlerini binlerce müşterisine sunan Taşev, çaydanlıktan tabağa tencereden bardağa kadar birçok ürünü tek çatı altında bulunduruyor. 

Mutfakların tamamlayıcı ürünlerinden olan Taşev 3’lü Tava Seti, yüksek kalite ve şık tasarımı ile ön plana çıkıyor. 3 farklı boy seçeneği ile her ihtiyaca karşılık veren Taşev’in döküm özellikli 3’lü Tava Seti, kanserojen madde içermemesi ile tercih sebebi oluyor. Mor, altın, kırmızı ve siyah renk seçenekleri bulunan Taşev 3’lü Tava Seti, modern hatları ve kalitesi ile mutfaklardaki vazgeçilmez ürünlerin arasında yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe