Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Deniz tutkunlarının sofralarını renklendiriyor

Sofra sanatının öncülerinden Güral Porselen, denizlerden ilham alarak tasarladığı Marin serisi ile sıcak yaz günlerinde sofralara denizlerin...

Sofra sanatının öncülerinden Güral Porselen, denizlerden ilham alarak tasarladığı Marin serisi ile sıcak yaz günlerinde sofralara denizlerin renklerini taşıyor. Deniz tutkunlarının tercih ettiği parçalardan oluşan Marin serisini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Asırlara dayanan geleneksel porselen şıklığını günümüz teknolojisiyle harmanlayan Güral Porselen, Marin serisi ile denizleri sofralara taşıyor. Yeni nesil sunumlar için birbirinden farklı tasarımlar üreten Güral Porselen’in Marin serisi; balık ve yelkenli motifleri ve canlı renkleriyle, özenle hazırlanan sofralarda bizleri bazen bir yelkenlide bazen de denizlerin derinliklerinde hissettiriyor.

Deniz tutkunlarına özel tasarlanan Marin serisinde servis tabağı, çukur tabak, pasta tabağı ve kayık tabaklar yer alıyor. Birbiriyle uyumlu bu tasarımları tek parça olarak da müşterileriyle buluşturan Güral Porselen, böylece müşterilerine kendi kombinlerini yaratma fırsatı sunuyor. 

Güral Porselen’in Marin serisindeki tek parçalarına ve diğer tüm ürünlerine özel fiyatlarla ‘Gural.com.tr’ adresinden ve tüm satış noktalarından ulaşabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe