Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kahvaltılar artık çok pratik

İş ya da okul öncesi pratik kahvaltı yapmak isteyenlerin yardımına, yüksek standartta ve mükemmel kahve aroması deneyimi sunan Siemens TC863...

Kahvaltılar artık çok pratik


İş ya da okul öncesi pratik kahvaltı yapmak isteyenlerin yardımına, yüksek standartta ve mükemmel kahve aroması deneyimi sunan Siemens TC86303 Filtre Kahve Makinesi ve kıvamında kızarmış ekmekler hazırlayan Siemens TT86103 Ekmek Kızartma Makinesi yetişiyor. 

Günün her dakikası çok kıymetli. Pratik bir kahvaltı ile güne enerjik bir başlangıç yapmak için Siemens Ev Aletleri’nin tasarım ve geleceğin teknolojisiyle geliştirdiği ürünler kusursuz kullanıcı deneyimi sunuyor. 

Her fincanda mükemmel kahve deneyimi

Kahve tutkunları kahve yapımında usta olan Siemens TC86303 Filtre Kahve Makinesi ideal tat ve aroma için Aroma Sense Plus teknolojisini kullanıyor. Sensör kontrollü ısıtma sayesinde ise demleme suyunun ideal sıcaklığa ulaşmasını sağladıktan sonra kahvenin lezzetinin kaybolmaması için sabit ısıya geçiş yapıyor. Bu özelliği sayesinde küçük bir fincanda bile ideal kahve aromasına ulaşmak mümkün oluyor. 15 fincan kapasiteye sahip TC86303, kahvenizi hazırladıktan ve 2 saatlik sıcak tutma işlevi sona erdikten sonra otomatik olarak kapanıyor. 

Siemens TT86103 Filtre Kahve Makinesi, dripstop fonksiyonu sayesinde kahve doldurmadan sonra istenmeyen damlamaların önüne geçiyor. Bu sayede kireç birikintileri, yanmış kahve ve zorlu lekeler artık geçmişte kalıyor.  

Eşit ve dengeli kızarmış ekmekler

Siemens TT86103 Ekmek Kızartma Makinesi ise sensörlü ısıtma kontrolü sayesinde her dilimde aynı kızartma performansı sunuyor. 9 farklı kızartma ayarına sahip ürün camdan üretilmiş ısıtıcısı ve ekmek hizalama özelliği sayesinde her yanı eşit ve dengeli ekmekler kızartmayı mümkün kılıyor. Buz çözme özelliği sayesinde de dondurucudan çıkardığınız ekmekleri saatlerce çözmekle uğraşmadan hızlıca kızartabiliyorsunuz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok