Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Unutulmaz kahvaltıların sofrası

Çiçek desenleri, kedi karakterleri ve minimalist çizgilerle unutulmaz kahvaltıların sofrası: Bella Maison Farlen Kahvaltı Takımı Bella Maiso...

Unutulmaz kahvaltıların sofrası


Çiçek desenleri, kedi karakterleri ve minimalist çizgilerle unutulmaz kahvaltıların sofrası:

Bella Maison Farlen Kahvaltı Takımı

Bella Maison ile doğanın enerjisi kahvaltı sofralarına yansıyor. Kendine has tasarım ruhuyla yaşam alanlarını baştan yaratan Bella Maison, 2021 yaz koleksiyonundaki Farlen serisi ile kahvaltı sofralarını modern, minimalist çiçek desenleri ve stilize edilmiş kedi karakterleri ile buluşturuyor. 

Tasarım konseptinde, bir çiçek bahçesindeki mutlu kedilerin karakterize edildiği Bella Maison Farlen Kahvaltı Takımı, kahvaltı sofralarına sanatsal bir dokunuş yapıyor. Doğadan ilham alan renk ve desenlerle, sofralar estetik bir görünüm kazanıyor. Normal seramikten çok daha dayanıklı bir malzeme olan “stoneware” malzeme ile yapılan kahvaltı takımı, mikrodalga, fırın ve bulaşık makinesinde güvenle ve uzun yıllar kullanılabiliyor.

Unutulmaz kahvaltıların sofrası


Toplam 26 parçadan oluşan 6 kişilik Bella Maison Farlen Kahvaltı Takımı’nda; servis tabakları, sunumlar için kayık tabaklar, peynir tabakları, reçellikler, çay tabakları ve çay bardakları bulunuyor. 

Bella Maison Farlen Kahvaltı Takımı, sevdiklerinizi keyifle ağırlayabileceğiniz en şık kahvaltı sofralarını hazırlamayı sağlıyor.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok