Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hangi tencereyi seçmeli? Teflon, Seramik, Granit, Çelik, Döküm?

Son dönemlerde evhanımlarının ve mutfak severlerin kafası çok karışık. Piyasada olan çeşit çeşit güzel mi güzel tencere, tava çeşitlerinden ...

Hangi tencereyi seçmeli? Teflon, Seramik, Granit, Çelik, Döküm?


Son dönemlerde evhanımlarının ve mutfak severlerin kafası çok karışık. Piyasada olan çeşit çeşit güzel mi güzel tencere, tava çeşitlerinden hangisini seçeceklerini bilemiyorlar. Pelin Bozkurt Bilgiç bu konuda kafası karışanlar için detaylı bir dosya hazırladı.

"Tencere ve tava seçerken aklımızda deli sorular… Bazen bir tencerede rahat ettiysem, her şeyi onda yapmak istiyorum. O yüzden bazıları daha erken yıpranıyor. Ben de sık aralıklarla tencere / tava setimi az kullandıklarımla değiştirmeye çalışıyorum.

Yemeğin lezzetine büyük etki eden tencere/tavamız, hammaddesi ile sağlığımıza destek de olur, köstek de.

Çoğu danışanımdan ve arkadaşımdan bana gelen sorularla sizlere detaylı bir dosya hazırladım. Artık mağazaya girdiğinizde sadece kampanyalı olanı, ya da satıcının size yönlendirdiğini değil, bilinçli olarak sağlığınıza yararlı olan tencere, tavayı alabilirsiniz.

Hangi tencereyi seçmeli? Teflon, Seramik, Granit, Çelik, Döküm?


Piyasada bulunan teflon tencereleri ve çelik olanları uzun süredir kullanıyoruz. Bakır tencereler ise anneannelerimizden beri bizimleler. Ama seramik ve granit tencereler daha yeni yeni hayatımıza girdiler. Hem şık, hem güzeller. Döküm tencereler kullanımı zor ama lezzet veren özelliğiyle tercih edilenler. Toprak güveçler, cam tencereler, tencere - tava konusunda malzeme çok. 

Ben de sizler için bir Tencere - Tava Dosyası hazırladım. Bilgi her şeydir. Güzel yaşamak ve güzel yaş almak için önce beslenmemize ve sağlığımıza özen göstermeliyiz. İçine koyduğumuz tencere-tavanın özelliklerini bilirsek ve kullanırsak daha sağlıklı bir yaşama da adım atmış oluruz."

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe