Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Vichy Markasına Genel Bakış

Dünyanın en büyük en önemli sektörlerinden bir tanesi hiç tartışmasız bir biçimde kozmetik sektörüdür. Kozmetik sektöründe gerek yerli gerek...

Vichy Markasına Genel Bakış


Dünyanın en büyük en önemli sektörlerinden bir tanesi hiç tartışmasız bir biçimde kozmetik sektörüdür. Kozmetik sektöründe gerek yerli gerek ise yabancı birçok marka farklı kesimlerin farklı beklentilerine hitap etmeye çalışıyor. İşte o markalardan bir tanesi de kurulduğu günden itibaren hızlı bir ivme gösteren Vichy isimli kozmetik markasıdır. Bir Fransız markasıdır. 1931 yılında kurulmuştur. Bugün dünyaca ünlü kozmetik devi Loreal şirketler grubu içinde yer alan dermo kozmetik bir markadır. Doğru ve sürekli kullanım ile tüm ürünleri etkin sonuçları verir.

Vichy Ürün Gamında Yer Alan Ürünleri

Vichy markasının tüm ürünlerinde adını aldığı çok özel bir şifalı termal suyu yer alır. Bu su adeta mucizevi yönleri olan bir bileşendir. Nitekim markanın ürünleri arasında tematik olarak adlandırılabilecek özel ürünler bulunur. Hepsinin etkinliği klinik çalışmalar ile kanıtlanmış durumdadır. 

Anti aging ürünleri, cilt bakım ürünleri, vücut bakım ürünleri, farklı türden saç sorunları için olan özel ürünler ilk tercih edilen ürünler arasındadır. Güneş koruyucular, bronzlaştırıcılar, farklı cilt tipleri için özel olarak farklı formlarda geliştirilen makyajın olmazsa olmaz ürünü olan fondötenler, roll on deodorantlar, yüz maskeleri, göz çevresi için olan ürünler markanın ürün gamında yer alan ürünlerdir. Marka ihtiyaç odaklı olan kozmetik ürünleri satışa sunmaktadır.

Vichy Ürün Fiyatları Hakkında

Şimdi de Vichy markalı ürünlerin fiyatları hakkında bilgi vermek gerekir ise şu bilgiler verilebilir. Markanın ürünleri orta segment içinde yer aldığı için fiyatları da bu birim skalasındadır. Ayrıca ürüne ve ürün bileşenlerine göre fiyatlar değişiklik gösterir. Ürünün satıldığı yer de fiyatları belirleyen bir diğer önemli olan unsurdur. Son olarak siz de  bu markanın ürünlerini güvenli bir biçimde kafanızda en ufak bir soru işareti olmadan   kurumsal adres üzerinden satın alabilirsiniz.

Detaylar için; https://www.recete.com/vichy/


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok