Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Değişik malzemeler ile 5 farkli Revani lezzeti

Özel kıvamı ve damaklarda bıraktığı lezzet ile başka hiçbir tatlıya benzemeyen revani tatlısını çok daha farklı şekillerde yapabileceğinizi ...

Değişik malzemeler ile 5 farklı Revani lezzeti


Özel kıvamı ve damaklarda bıraktığı lezzet ile başka hiçbir tatlıya benzemeyen revani tatlısını çok daha farklı şekillerde yapabileceğinizi biliyor musunuz? Sizler için araştırdık ve en çok beğenilen 5 farklı revani tarifine ulaştık.   

1.Portakallı Revani 

Kış mevsiminde portakal ile tatlıları buluşturmaya bayılıyoruz. Portakalın en çok yakıştığı tatlı çeşitlerinden biri de kuşkusuz revanidir. Sadece aromasını ve lezzetini değil muhteşem kokusunu da revaniye veren portakal, bu tatlının daha fresh bir lezzete dönüşmesini de sağlıyor. Mevsiminde olan meyveleri kullanmak isteyenler için portakallı revani harika bir seçenek!  

2.Haşhaşlı Revani 

Haşhaş sadece hamur işlerinde değil tatlı çeşitlerinde de yoğun bir şekilde kullanılan malzemedir. Revani tatlısına çok yakıştığı da aşikar. Bu nedenle listemizde haşhaşlı revani de bulunuyor ve tarifine ulaşmak isteyenlere önerimiz Yemek.com adresi oluyor. Ne kadar haşhaş kullanacağınız gibi kritik bilgilere bu siteden ulaşabilir, tarifi birebir uygulayarak eşsiz bir revani elde edebilirsiniz. Acele edin ve bu lezzeti bir an önce deneyin. 

3.Ayvalı Revani 

Ayva meyvesinin tatlılarla buluşmasının zor olduğunu mu düşünüyorsunuz? O halde siz daha önce ayvalı revani tatlısını denememişsiniz demektir. Ayva ile revaninin buluşmasından doğan lezzete hayran kalacaksınız. Peki, ayvaları ne büyüklükte doğramalı, ne kadar ayva kullanmalı? Bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası Yemek.com’da! Kesinlikle denemeniz gereken bir tatlı!

4.Muhallebili Revani 

Muhallebiyi revaninin ortasında kullanarak daha farklı ve daha çarpıcı bir lezzet elde edebilirsiniz. Hazırlamasının biraz daha zaman istediğini söyleyebiliriz çünkü revaninin dışında bir de muhallebi tatlısı yapmanız gerekecek. Ancak sonucu gördüğünüzde bu uğraşa değeceğini siz de fark edeceksiniz. Üstelik bu lezzet, muhallebi tutkunları için de harika bir tatlı seçeneği oluyor. 

5.Limonlu Revani 

Deneyenlerin büyük bölümü revani tatlısını bir daha limonsuz yapmıyor. Revani ve limon ikilisini ayırmaya gönülleri razı olmuyor da diyebiliriz. Revaniye en çok yakışan lezzetlerden ve kokulardan biri de limondur. Özellikle kek ve kurabiye çeşitlerinde kullanılan limonu bu defa revani ile buluşturmaya ne dersiniz? O halde rotanız önce Yemek.com ve sonrasında da mutfak!  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok