Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hem doğaya duyarlı hem de estetik bir seri: Eco!

Günlük yaşantımızda yapacağımız tercihler gezegenimizin de geleceğini etkiliyor.  Doğaya duyarlı yaklaşımıyla yenilikçi tasarımlara imza ata...

Günlük yaşantımızda yapacağımız tercihler gezegenimizin de geleceğini etkiliyor. 

Doğaya duyarlı yaklaşımıyla yenilikçi tasarımlara imza atan LAV, daha az kaynak tüketerek ve doğaya daha az atık bırakarak ürettiği Eco serisi ürünleriyle, doğayı koruma bilincinin artmasına da katkı sağlıyor.

Yüzde 100 geri dönüştürülebilir olma özelliğine sahip Eco logolu LAV ürünleri, doğaya duyulan saygıyı modern tasarımla buluşturarak evin her yerinde yaratıcı sunumlarınıza da ilham veriyor.

Günlük yaşamda yaptığımız tercihlerle pek farkında olmasak da dünyanın geleceğini etkiliyoruz. Dünya Çevre Günü’nde herkesi doğa ile daha çok bağ kurmaya davet eden LAV, Eco logolu ürünleriyle doğayı ve doğaya saygıyı tasarıma dönüştürerek, günlük yaşamımıza eşlik ediyor. LAV'ın, daha az kaynak kullanarak ve doğaya daha az atık bırakarak ürettiği Eco Serisi, modern ve fonksiyonel detaylarıyla sofralara doğanın sadeliğini katıyor.

Yüzde 100 geri dönüştürülebilir olma özelliğine sahip Eco Serisi bardakları, yalınlığın içerisindeki çokluğu vurgulayan tasarımıyla da ilham veriyor ve küçük dokunuşlarla yaratıcı sunumlara dönüşüyor. Dünyanın geleceğine hem ekonomik hem de ekolojik katkı sağlamak isteyenlerin tercihi Eco logolu ürünler, şık ve modern tasarımıyla da yaşam alanlarına yenilik katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok