Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Her mutfakta olması beklenen bir fırın

Son 1 yılda herkes kendi mutfağının şefi oldu. “Mutfakla aram yok, yemek pişirmeyi sevmem” diyenler bile kendilerini ekmek, pizza, pide yapa...

Her mutfakta olması beklenen bir fırın

Son 1 yılda herkes kendi mutfağının şefi oldu. “Mutfakla aram yok, yemek pişirmeyi sevmem” diyenler bile kendilerini ekmek, pizza, pide yaparken buldu. 

Mutfaktaki yeteneklerin gün yüzüne çıktığı günlerde mutfağının şefi olan herkese Silverline, S5 fırını tasarladı. Pizza Chef özelliği olan fırında dışı çıtır çıtır içi yumuşacık pizza 5’dk da pişiyor. S5, pişirme fonksiyonları, kolay temizlenebilmesi, güvenli kullanımı ve çevreci özellikleriyle her mutfakta olması beklenen bir fırın. 

İyi bir pizza yapmanın kurallarından biri yüksek ısı derecesi. S5’in 310 dereceye çıkabilen ısısı sayesinde, 3 dakikada lahmacun ve 7 dakikada pide tam olması gerektiği gibi sofrada oluyor. Tüm farklı pişirme tekniklerine özel 14 adet pişirme fonksiyonu olan S5, 3 tepsiye kadar pişirme için uygun 3D Airmove özelliğiyle yemeğin eşit pişmesi için uygun ısı dağılımı sağlıyor. Yemeğin iç sıcaklığını ölçerek en doğru pişirme sonuçları alarak şef kalitesinde yemekler çıkarmak mümkün. Kalabalık misafirlerin davetli olduğu kutlamaların tüm menüsü, 72 litrelik geniş iç hacim ile kolayca hazırlanabilir. 

Yüzde 23 daha az enerji harcıyor.


Şık tasarım ve gelişmiş fonksiyonlu LED ekranı sayesinde tüm pişirme süreci kontrol altında oluyor.  A+ enerji sınıfı sayesinde yüzde 23 daha az enerji harcayarak çevreye katkı sağlayan fırın, Eko Mod özelliği ile enerji tasarrufuna yönelik ekstra fırsat yaratıyor. 

Fırın temizlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı.


Self Clean + teknolojisi sayesinde S5’in temizliği oldukça kolay. Yağ artıklarını emen arka ve yanlardaki katalitik paneller ovmaya gerek kalmadan temizlik için hızlı ve etkili bir yol sunuyor. Steam Clean özelliği suyu buhara dönüştürerek kolay temizliği bir adım öteye taşıyor. Ayrıca ön cam panelleri komple kolayca çıkarak yıkanabiliyor. 
 

Çocuklar için tehlikeleri ortadan kaldıran soğuk cam özelliği…


Fırının içi ne kadar sıcak olursa olsun dışı her zaman soğuk ve güvenli.  3’lü kapı camı ile Cool Door özelliği dış cam yüzeyine güvenle dokunulmasını sağlıyor.  Çocuk ekran kilidi sayesinden meraklı miniklerin ekrana dokunarak fırın ayarlarını bozması önleniyor. Bu iki özellik çocuklu ailelerin dikkatini fazlasıyla çekiyor. 

Her mutfakta olması beklenen bir fırın


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok