Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kadına dair her şey

Kadınların hayatta daha aktif olmasıyla beraber kadınlara yönelik hizmetler de artmıştır. Günümüzde artık birçok alan sadece kadınlara yönel...

Kadına dair her şey
Kadınların hayatta daha aktif olmasıyla beraber kadınlara yönelik hizmetler de artmıştır. Günümüzde artık birçok alan sadece kadınlara yönelik de düzenlenmeye başlamıştır. Çeşitli sektörlerde yer alan firmalar ürünlerini kadınlar için piyasaya sürmüştür.
 
Güzellik denilince akla ilk kadınlar gelmektedir. Bu durum güzellikle ilişkili tüm alanlarda da başrolde kadınların yer almasını sağlamıştır. Bu bakımdan internet sitelerinde de sadece kadınlara yönelik içeriklerin yer aldığı siteler görülmektedir.
 
Bu sitelerden biri de zengin içeriği ve geniş alan yelpazesi ile Bonitam adlı sitedir. İnternet üzerinden bonitam.com adresinden ulaşılabilen bu sitede kadınlara yönelik çok zengin bilgi birikimi mevcuttur. 
 

Bonitam Sitesinde Hangi Alanlar Var?  

 
Kadın denilince akla güzellik, güzellik denilince de çok sayıda alan gelmektedir. Bütün bu alanlar da birbiriyle ilişkili olduğu için Bonitam'da moda, sağlık, yaşam, güzellik ve eğlence olmak üzere beş temel alan yer almaktadır.   
 

Sağlık Alanında Hangi Konular Var?

 
Teknolojinin hızla ilerlemesi ile merak edilen her alanla ilgili bilgilere ulaşmak mümkündür. Sağlık ta en çok araştırma yapılan alanlardandır. Bonitam'da kadın sağlığı konusunda çok zengin içerikler yer almaktadır. 
 
Sitede sağlık konusunda istenilenlere daha rahat ulaşılması için alt kategorilere yer verilmiştir. Bu kategoriler ve içerdikleri konular kısaca şu şekildedir: 
 
Beslenme: Beslenme hem sağlıklı yaşamın hem de güzelliğin olmazsa olmazıdır. Bu nedenle sağlıklı beslenmenin nasıl olması gerektiği birçok kadın tarafından merak edilmektedir. Sitede sağlıklı beslenmeye dair ipuçları yer almaktadır. 
  
Hastalıklar: Modern yaşamla beraber imkanların artışının yanında hastalıklar da artmıştır. Kent hayatının yoğun stresi, koşturmacalar hastalıklara davetiye çıkarmıştır. Bu nedenle Bonitam'da sağlık kategorisinin altında hastalıklara da yer verilerek okuyucuların merak ettiklerine ulaşmaları hedeflenmiştir.
 
Psikoloji: Modern hayatın sağlığı en çok etkilediği alanlardan biri de insanların iç dünyalarıdır. Özellikle kadınlarda endişeyi ve korkuları arttıran bu durum kritik seviyelere ulaşabilmektedir. Sitede de bu yüzden bu kategoriye yer verilmiştir.
 
Spor: Sağlığın olmazsa olmazlarından biri de spordur. Bu nedenle Bonitam'da egzersizler, yoga gibi vücudu ve zihni eğiten sporlara dair bilgiler yer almaktadır. 
 

Yaşam Alanında Hangi Konular Var?

 
Bonitam sitesinde kadın yaşam denince akla ilk gelen konularda bilgiler yer almıştır. Bu kategoriler şu şekilde sıralanabilir: 
 
Gezi: Modern hayatın getirdiği en büyük kolaylıklardan biri de gezi alanıdır. Bu nedenle Bonitam'da kadınlara gezi konusunda rehberlik etmek amaçlanmıştır. 
 
Kariyer: Kadınların iş hayatında daha aktif olmasıyla kariyer konusu da oldukça önemli bir hal almıştır. Bonitam'da kadınlara kariyer konusunda bilgiler sunmak amaçlanmıştır. 
 
Kişisel Gelişim: Kişisel gelişim insanın kendini tanıma ve kendindeki yetenekleri ortaya çıkarma serüvenidir. Bu noktada kadınlara kendilerini daha iyi tanımaları ve kendilerini gerçekleştirme konularında yardımcı bilgiler yer almıştır.   
 

Güzellik Alanında Hangi Konular Var? 

 
Kadın denilince akla ilk gelenlerden biri de güzelliktir. Güzellik bir bütündür ve çaba, emek isteyen bir durumdur. Bu nedenle Bonitam sitesinde kadın güzellik alanında birçok alt kategori belirlenmiştir. 
 
Cilt Bakım: Pırıl pırıl parlayan, temiz ve sağlıklı bir cilt güzelliğin aynasıdır. Bu nedenle cilt ile ilgili doğru bilgilere ulaşmak ve bunları uygulamak son derece önemlidir. 
 
Estetik: Günümüzde estetik uygulamaları oldukça yaygınlaşmıştır. Bu alanda güvenilir bilgilere ulaşmak güzellik konusunda kadınlara avantaj sağlayacaktır. 
 
Makyaj: Makyaj güzelliğin anahtarı konumundadır. Doğru bir makyajla güzel yanları ön plana çıkarırken, istenmeyen yanlar gizlenebilir. Birçok sayıda tekniğin yer aldığı bu alanda edinilecek bilgilerle kadınlar günlük yaşamlarında makyajlarını kendileri yapabilirler.  
 
Parfüm: Güzelliğin en önemli unsurlarından biri de güzel kokudur. Bu nedenle koku üzerine koca bir parfümeri sektörü oluşmuştur. Kendi cilt tipine uyan kokuyu bulmak güzellik için avantaj olacaktır. 
 
Saç Bakım: Saçlar yüz güzelliğinin en önemli bileşenlerinden biridir. Sağlıklı ve bakımlı saçlara sahip olmak her kadının hayalidir. Evde kolayca uygulanabikecek tariflerle bu hayal hiç te uzak değildir. 
 
Ürünler: Güzellik için kullanılan ürünler başlı başına bir sektördür. Doğru ve uygun ürüne ulaşmak için Bonitam'daki bilgiler takip edilebilir.  
 

Moda Alanında Hangi Konular Var? 


Moda modern hayatı şekillendiren bir unsurdur. Kadınların hayatında da önemli bir yer tutan bu unsur kadın moda diye bir alanı oluşturmuştur. Sitede moda alanının altındaki kategoriler şu şekildedir:
 
Kadın Giyim: İnsanın ilk evi giysisidir. Doğru bir giyim insanın kendini yansıtması için önemlidir. Beden tipine ve hayat tarzına uygun giysi seçimi ile ilgili bilgiler edinmek için Bonitam'dan yararlanılabilir. 
 
Erkek Giyim: Günümüzde erkekler de dış görünüşlerine oldukça önem vermeye başlamıştır. Özellikle giyim konusunda hassas davranan erkekler için sitede ayrı bir kategori belirlenmiştir. 
 
Aksesuarlar: Modanın en önemli bileşenlerinden biri aksesuarlardır. Aksesuarları doğru giysilerle doğru yerde kombinlemek için bazı temel bilgilere sahip olmak gerekir. Aksesuarlar bir giysinin değerini çok yükseklere çıkarma özelliğine sahiptirler. 
 
Stil: İnsanın kendini anlatma biçimi olan stil moda dünyasının da merkezinde yer alan bir kavramdır. Her kadının kendi stilini oluşturarak bunu yansıtması bir süreçtir. 
 
Tasarımcılar: Moda dünyasının yaratıcılarını tanımak, onların yaptıklarını incelemek kadınlara ilham kaynağı olacaktır. Bu nedenle Bonitam'da bunun için ayrı bir kategori açılmıştır.  
 

Eğlence Alanında Hangi Konular Var? 

 
Son olarak Bonitam sitesinde eğlence alanı yer almaktadır. Boş zamanlarını değerlendirme etkinliklerinin yer aldığı içeriklerle eğlenceye farklı seçenekler sunulmuştur. Bu seçenekler şu şekildedir: 
 
-Kitap, sinema, televizyon, tiyatro ve kültür sanat.
 
Bu alanlardaki gelişmeleri takip ederek eğlence anlayışına farklı pencereler açılabilir. 
 
Bonitam sitesi kadın bakım denince akla gelen her şeyi içeren bir sitedir. Kadınların merak ettikleri her konuyla ilgili kategorileri içermesi ile geniş bir yelpaze sunmaktadır. Kadınların her yönüyle bilgilendirilmesinin amaçlandığı bir sitedir. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe