Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bereket dolu Ramazan sofralarına dair her şey

Ramazan ayında, tüm sevdiklerinizi geniş sofralarda bir araya getirmek için ihtiyaç duyacağınız her şey Madame Coco’da sizleri bekliyor! Bir...

Bereket dolu Ramazan sofralarına dair her şey


Ramazan ayında, tüm sevdiklerinizi geniş sofralarda bir araya getirmek için ihtiyaç duyacağınız her şey Madame Coco’da sizleri bekliyor! Birbirinden zarif yemek takımları, pratik mutfak ürünleri, sunum tabakları… Bu Ramazan ayında, Madame Coco ürünleri mutfaklara keyif, sofralara şıklık getiriyor. 

Gelenekleri hatırlatırken aile bağlarını kuvvetlendiren, yılın en anlamlı zamanı olan Ramazan Ayı geliyor. Ramazan ayında beraberliği kuvvetlendirmek; ailesini, komşularını ve dostlarını iftar ve sahur sofralarında bir araya getirmek isteyenler için Madame Coco çeşit çeşit mutfak ve sofra ürünlerini sevenleriyle buluşturuyor.

İftar Telaşını Keyfe Çeviren Mutfak Ürünleri 

Ramazan ayında iftara hangi yemeğin pişirileceği ay boyunca önemini kaybetmeyen yegâne sorudur. Madame Coco, iftar sofrasında sevdiklerine en lezzetli yemekleri ikram etmek isteyenlerin işlerini kolaylaştıracak mutfak ürünleri sunuyor. Ange Bambu Kesme Tahtası çorbadan salataya, ana yemekten yan ürünlere kadar tüm yemek hazırlıklarının imdadına yetişiyor. Eliot 5 Parça Tencere Seti; pişirme sorasında ısıyı eşit olarak dağıtma özelliği ile zamandan tasarruf sağlayarak tüm iftar menüsünün zamanında yetişmesine yardımcı oluyor. Lacene Buharli Tencere Seti ise iftarda hafif yemek isteyenlere buharda sağlıkla pişmiş nefis alternatifler sunarken Terre Seramik Tencere hem mutfakta hem de sofrada göz alıyor.

Bereket dolu Ramazan sofralarına dair her şey


Ramazan Sofralarına Özel En Şık Sunumlar 

Ramazan ayının en keyifli yanlarından biri kurulan geniş aile ve dost sofralarıdır. Bütün aile bireylerini buluşturan Ramazan sofraları da klasikleşen tatlar olmadan eksik kalır. Ramazanın olmazsa olmazı hurma servisi için Petit Concept Mini Çerezlikler şık bir görsellik sağlarken, Laurent Cam Sebil ramazanın vaz geçilmezi şerbetleri sofrada baş köşede tutuyor. Kalabalık sofralarda tüm sevdiklerini buluşturmak isteyenler için, Mining 24 Parça Yemek Takımı zerafet dolu bir seçenek olurken; iftarı ailesiyle samimi bir şekilde yapmak isteyenler için Blanca 6 Kişilik 24 Parça Yemek Takımı ortama şıklık katıyor. Colores Pasta Tabağı ise gelenekselleşen güllaç ikramı için göze hitap etme şansı yaratıyor. 

Tüm aileleri iftar sonrasında da bir araya toplayan çay keyfine ise Madame Coco Papillon Çaydanlık ve Caress Altın Yaldızlı Amber 6’lı Çay Bardağı eşlik ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok