Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sofralar renkli, Ramazan birlikte keyifli

Bella Maison’un birbirinden farklı tasarımlara sahip sofra ürünleriyle Ramazan’ı güzel yaşayın  Paylaşmanın ve birlikte vakit geçirmenin her...

Sofralar renkli, Ramazan birlikte keyifli


Bella Maison’un birbirinden farklı tasarımlara sahip sofra ürünleriyle Ramazan’ı güzel yaşayın 

Paylaşmanın ve birlikte vakit geçirmenin her zamankinden daha da önem kazandığı Ramazan ayında, kusursuz sofraları kurmanın yolu Bella Maison’dan geçiyor.  Aileniz ve tüm sevdikleriniz için özenle hazırladığınız sahur ve iftar sofralarınıza eşlik edecek sayısız alternatifler Bella Maison sofra kategorisinde sizleri bekliyor.

Sofraların Başrolünde Bella Maison 

Ramazan ayı boyunca bambaşka konseptler oluşturarak iftar sofralarınızda yenilikçi bir hava yakalamanız mümkün. Yemek takımlarından, çatal bıçak setlerine; kahvaltı takımlarından servis ve sunum ürünlerine kadar hayalinizdeki kusursuz sofralar için gerekli tüm detayları Bella Maison ile tamamlayın.

Sofra tekstilinde de her konsepte kolaylıkla uyum sağlayabilecek renk ve desenlerde alternatifler bulabilirsiniz. Tasarımıyla ve kalitesiyle fark yaratan masa örtüleri, runnerlar, amerikan servisler ve peçeteler ile sofralarınızı güzelleştirebilirsiniz. 

Bella Maison’un seçkin tasarımlarının yer aldığı yemek takımı koleksiyonu ana yemeklerinizi eşsiz bir servis ile konuklarınızla buluşturacak. Karo desenlerin hakimiyetindeki Rumi kıvrımlarıyla sofralara nostaljik bir dokunuş katan Pera porselen yemek takımı ve şal deseniyle bereketi simgeleyen Sigma Porselen yemek takımı eşsiz Ramazan ruhunu sofralarınıza yansıtacak. 

Sofralar renkli, Ramazan birlikte keyifli


Bella Maison’un birbirinden şık kahvaltı takımları sahur sofralarınızı daha da keyifli bir hale getirecek. Yazdan kalma sarı çiçekleriyle hem kahvaltı hem de yemek takımı alternatifi olan Isadora, fonksiyonelliği tercih edenlerin favorisi olacak. Loren kahvaltı takımı ile ilkbahar çiçeklerini sofralarınıza yansıtırken, Lemonade ve Ocaliptus kahvaltı takımları ile ferahlık hissi masanızdan hiç eksik olmayacak. Yemek ve sahur sofralarınızı çeşitli renk ve tasarımdaki sunum tabakları, bardaklar ve çatal-bıçak takımları tamamlayacak.

Tatlı Bir Final

Tüm aileleri iftar sonrasında bir araya getiren çay ve tatlı saatlerine Bella Maison’un özenle tasarladığı çay takımları, kek stantları ve pasta tabakları eşlik edecek. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe