Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tesettür giyim stilinin 1 numaralı adresi: Zülays

Tesettür giyim bayanlar için oldukça önemli vücut hatlarının belli olmaması için kullanılan giysilerdendir. Tesettür giyimin yaşantımızda o...

Tesettür giyim stilinin 1 numaralı adresi: Zülays
Tesettür giyim bayanlar için oldukça önemli vücut hatlarının belli olmaması için kullanılan giysilerdendir. Tesettür giyimin yaşantımızda oldukça büyük bir yeri vardır. Dinimiz gereği kadınlar tesettüre girerek manevi olarak rahat hissetmek için kullanmaktadırlar. Tesettürde kıyafet seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken kurallar vardır. Alınan kıyafetin üzerine yapışmaması, iç gösterecek kadar ince olmaması en önemli hususlardan biridir. 

Son yıllardan birçok tarzda tesettür olarak üretimi yapılan kıyafetler oldukça fazladır. Özellikle gençlerin de oldukça merak ederek tercih ettiği genç tesettür giyim şık ve kaliteli birçok çeşitleri ile hazırlanmaktadır. Tunik, pantolon, şal, ceket gibi günlük hayat giysi ürünleri yeni çağın renkleri ile bu giyim tarzı oldukça talep görmektedir. Hatta eldiven bile kullanmayı moda haline getiren gençler hem kendilerini koruma altına alıyor hem de aksesuar olarak kullanmayı tercih ediyorlar.  

Tesettür Giyim Ürünleri Nelerdir?  

Tesettür takım ürünleri oldukça talep gören üst kısmı tunik alt kısmı pantolon şeklinde zarif ve oldukça şık tasarımlardan oluşmaktadır. En çok talep edilen bu takım bazen ceket, gömlek ve pantolon olarak da tercih edilebilmektedir. Tesettür takım kullanıcısına göre değişen elbise; ceket, gömlek veya ceket, etek gibi kombinlerle giyilebilir. 

Bu kıyafetlerin kumaş özellikleri iki iplik kumaş, üç iplik kumaş, hayalet kumaş, viskon kumaş, krep kumaş, kanvas kumaş, atlas kumaş, şifon kumaş türlerinden yapılmaktadır. Yapılacak ürüne göre kumaş türleri değişmektedir.  

Tesettür Trençkot Özellikleri Nelerdir?  

Tesettür trençkot kullanımı özellikle kapalı bayanların tercih ettiği bir kıyafet türüdür. Trençkot yazın da kışın da kullanılabilen ayak bileğine kadar uzunluğu olan bir tür giysidir. Trençkot kumaş türü kışın parka kumaş kullanılmaktadır. Yazın ise ince vücuda yapışmayan özellikte kumaş türlerinden oluşmaktadır. Gençler genelde yarım trençkot modellerini tercih etmektedirler. Yarım trençkotlar kapüşonlu şal veya eşarp üzerini kapatan şapkalı bir üründür. Uzun trençkotları ise biraz daha orta yaşlı insanlar tercih etmektedirler. Uzun trençkotlar oldukça şık tasarımlarla hazırlanıp satışa sunulmaktadır. 
 
Tesettürlü kişilerin tercihlerinde ceket, manto, pardesü, mont, parka tarzında olan kıyafetler oldukça rağbet görmektedir. Tüm insanların fiziksel özellikleri farklıdır. Bu konuda kıyafet seçimi yaparken mutlaka dikkat edilmesi gereken kurallar vardır. Kısa boylu bir bayan uzun bir tunik tercih etmemelidir. Uzun boylu kişiler de kısa bir tunik tercihi yapmamalıdır. Her kadın güzeldir ama kıyafet seçimine dikkat etmek gerekir. 

Tesettür Elbise Nereden Alınır? 

Genç tesettür elbise bayanların üzerinde şık ve gösterişli bir hava katmaktadır. Kadınlar elbise tercih ederken de mutlaka fiziksel özelliklerine dikkat ederek almalıdır. Tesettür elbise boyundan ayak bileğine kadar uzanan uzun kıyafettir. Şık tasarımlarla hazırlanmış bu elbiselerin kumaş türleri viskon, penye veya şifon olarak hazırlanmaktadır. 

Birbirinden çeşitli tesettür giyim ürünleri Zülays tesettür giyim sayfamızdan temin edebilirsiniz. Birbirinden şık ve kaliteli ürünlerin bulunduğu, her bütçeye uygun, herkesin talep ettiği modellerin bulunduğu, kalitenin ön planda olduğu sitemizden istediğiniz ürünü temin edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok