Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni evlenecek çiftlerin hayallerindeki mutfak

Le Creuset ‘Evlilik Listesi’ ile çiftler; beğenilerine, ihtiyaçlarına ve yaşam tarzlarına uygun keyifli bir mutfağa sahip oluyor. Hayatların...

Le Creuset ‘Evlilik Listesi’ ile çiftler; beğenilerine, ihtiyaçlarına ve yaşam tarzlarına uygun keyifli bir mutfağa sahip oluyor.

Hayatlarını birleştirerek heyecanlı bir başlangıç yapmaya hazırlanan yeni evlenecek çiftler, Le Creuset’de hazırlayacakları ‘Evlilik Listesi’ ile hayallerindeki evin mutfağını kurmanın keyfini yaşıyor.

Uzman satış danışmanlarının desteğiyle oluşturacakları ‘Evlilik Listesi’ ile çiftler, markanın döküm tencerelerden 3-kat paslanmaz çelik kaplama pişirme gereçlerine, birçok keyifli mutfak ve servis eşyasından silikon ve şarap aksesuarlarına kadar geniş ürün yelpazesini listelerine ekleyebilecekler.

‘Evlilik Listesi’ ile çiftler; hayallerindeki mutfaklarını Le Creuset ürünleriyle yaratma imkanını yaşıyor. Aileleri ve arkadaşları ise çiftin beğenilerine ve yaşam tarzlarına uygun mutfak ihtiyaçlarını karşılamanın mutluluğunu yaşıyor. Bunun yansı sıra çiftler, Le Creuset ‘Evlilik Listesi’nden satın alınan ürünler karşılığında çok özel hediyeler kazanma imkanına erişiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe