Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Brad Pitt’in keyifle kahvesini yudumlayarak yaşadığı “Perfetto”

Eşsiz tasarımları ve performansıyla kahve deneyimini unutulmaz kılan ‘’Dünya’nın 1 numaralı kahve makinesi markası’’ De’Longhi’nin yeni mark...

Brad Pitt’in keyifle kahvesini yudumlayarak yaşadığı “Perfetto”
Eşsiz tasarımları ve performansıyla kahve deneyimini unutulmaz kılan ‘’Dünya’nın 1 numaralı kahve makinesi markası’’ De’Longhi’nin yeni marka yüzü dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt oldu.

Bugüne kadar sunduğu birbirinden özgün özelliklere sahip ikonik İtalyan markası De’Longhi, ünlü oyuncu Brad Pitt’in yüzü olduğu yeni kampanyasını tüm dünyada eş zamanlı olarak duyurdu. 

De’Longhi’nin yeni “Perfetto Bir An” kampanyasında Brad Pitt’in günlük hayatından bir kesit sunuluyor. Whiplash ve La La Land gibi ünlü filmlere de imzasını atan ödüllü yönetmen Damien Chazelle'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu reklam filminde; sabahları kahve çekirdeği satın alan, ardından motosikletiyle Los Angeles'ta dolaşan ve benzin alan Brad Pitt’in eve vardıktan sonra keyifle kahvesini yudumlayarak yaşadığı “Perfetto” an anlatılıyor. 

Ödüllü ekip ‘’Perfetto Bir An’’ için bir araya geldi

Akademi ödülünü kazanan en genç sanatçı olan kampanya filminin yönetmeni Damien Chazelle ve dünyanın en önde gelen erkek oyuncuları arasında kabul edilen, ödüllü Brad Pitt’in yanı sıra kampanya için bir araya gelen ekip de yıldızlar geçidi olarak nitelendiriliyor. Dünyaca ünlü ve ödüllü görüntü yönetmeni Linus Sandgren ve besteci Justin Hurwitz’in yanı sıra, yine global çapta ödülleri olan ünlü fotoğrafçı Lachan Bailey de kampanya sürecine imzasını atanlar arasında yer alıyor.

Brad Pitt: Tüm duyularınıza hitap eden bir ‘’an’’

Yeni iş birliğiyle ilgili konuşan Brad Pitt, “Markanın, ikonik tasarım, uyum ve kalite ile “mükemmel deneyimi yaşatma” konusundaki yaklaşımını çok beğendim. Tüm duyularınıza hitap eden bir ‘’an’’ vadediyor. Ürününüz iyiyse ve ona güveniyorsanız aşırıya kaçmak zorunda değilsiniz. Sadece bu benzersiz deneyimi özenle aktarmak yeterli olur. Damien’ın otantik perspektifiyle gösterdiğimiz günlük rutinimde yer alan bu küçük kesit, ikonik İtalyan De’Longhi ruhuyla çok örtüşüyor.” dedi.

Kampanyayla ilgili olarak De'Longhi Başkan Yardımcısı Fabio De’Longhi, "Brad Pitt, cesur, sofistike ve zarif duruşuyla De'Longhi ruhunun mükemmel bir örneğini yansıtıyor. Bu uluslararası kampanya için Brad Pitt'i seçmek, dünya çapında tanınan bir ikonla çalışmaktan daha fazlasını ifade ediyor. Brad Pitt, beğenilen bir aktör ve yapımcı, çevre sorunları konusunda kararlı bir savunucu, bir sanat koleksiyoncusu, mimari ve tasarım konusunda inanılmaz bir tutkuya sahip. De' Longhi ise her zaman kendisini yansıtan mütevazi bir ruha sahip olmasının yanı sıra basit kalıpların ötesine geçen ve tüm dünyanın erişebileceği İtalyan köklerine bağlı bir marka.” şeklinde konuştu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe