Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlığınızı mevsiminde sebze ve meyvelerle iyileştirin

Mevsimsel beslenmeye önem veren, besinlerin içinde yer alan vitaminleri kaybetmeden yemek isteyenler için Thermomix TM6 ile mutfakta sağlıkl...

Sağlığınızı mevsiminde sebze ve meyvelerle iyileştirin

Mevsimsel beslenmeye önem veren, besinlerin içinde yer alan vitaminleri kaybetmeden yemek isteyenler için Thermomix TM6 ile mutfakta sağlıklı yemekler pişirebilirsiniz. Kış aylarının en çok tercih edilen kereviz, yer elması, brokoli, enginar ve meyveleriyle harika menüler oluşturabilir, çok kısa bir zamanda sofraya getirebilirsiniz.

Her meyve ve sebzeyi artık her mevsimde bulabilsek de mevsimsel beslenme insanın sağlığı ve dünyanın sürdürülebilirliği için oldukça önemli. Yarım yüzyılı aşkın bir süredir milyonlarca eve giren rehberli pişirme fonksiyonu Thermomix, yeni modeli TM6’da 20’den fazla mutfak aletinin yaptığı işi aynı anda yaparak sofraya sağlıklı menüler çıkartabiliyor.

Sağlıklı yiyeceklerin en çok tercih edilenleri

Kış mevsiminin faydalı bir o kadar da aranan yiyeceklerini TM6 sadece birkaç dakikada pişirebiliyor, çok kısa bir zamanda en çok tercih edilen sağlıklı yiyecekler sofrada yerini bulabiliyor. Tam bir kış sebzesi olan kereviz ile isterseniz maydanozlu kereviz çorbası veya yeşil elmalı kereviz çorbası yapabilir, terbiyeli kerevizli kuzu ve cevizli kereviz salatasıyla o akşamki menüyü tamamlayabilirsiniz.

Enginarın antioksidan, vitamin ve mineral açısından zenginliğinden, dolaşım ve sindirim sistemine olan faydasından yararlanmak için de enginarlı domates soslu cannelloniyle farklılıklar yaratabilir, buharda lahanalı ve etli çin mantısının yanına zeytinyağlı yer elması ekleyerek sofrayı şenlendirebilirsiniz. Brokoli ve lahananın ana malzeme olduğu detoks salatasının yanı sıra turplu taze otlu quarkla da her menüye alternatif bir tat katabilirsiniz. Kış aylarında ister her gün ister kür olarak içebileceğiniz sağlıklı shake, kivili ve zencefilli smoothie veya yeşil smoothie ise bahara dinç bir giriş yapmanıza yardımcı olacaktır.

Aynı karıştırma kabının içinde başka kap kirletmeden kullanılabilen TM6, zengin besin değerine sahip yemekler, zeytinyağlılar ve pürüzsüz çorbalar ile vitaminli içecekleri her daim kolaylıkla hazırlamanızda mutfaktaki destekçiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok