Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bu yaz Bodrum’da unutulmaz bir gastronomi ve eğlence deneyimi…

Türkiye ve Dünyada birçok başarılı konsept ve projenin mimarı, yeme-içme sektörünün liderlerinden d.ream, Bodrum’un en güzel konumlarındaki ...

Bu yaz Bodrum’da unutulmaz bir gastronomi ve eğlence deneyimi…
Türkiye ve Dünyada birçok başarılı konsept ve projenin mimarı, yeme-içme sektörünün liderlerinden d.ream, Bodrum’un en güzel konumlarındaki restoranlarıyla unutulmaz bir yaz deneyimi sunuyor.

Gastronomi tutkunlarını, yaratıcı konseptler ve özel deneyimlerle buluşturan d.ream, bu yaz da Bodrum’un en gözde lokasyonlarında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Çatısı altındaki tüm restoranlarda, şık tasarımları, yenilikçi yaklaşımı ve kusursuz deneyim anlayışını odağında tutan d.ream, Lacivert Bodrum, Zuma Bodrum, Fenix Bodrum, Sait, Kitchenette Baronette, Mezzaluna Yalıkavak, Nusr-Et Yalıkavak ve Günaydın markalarıyla 2022 yaz sezonu boyunca Bodrum severleri restoranlarına davet ediyor.

İstanbul’un Lacivert’i Bodrum’da…

Boğaz’ın incisi Lacivert, Le Chic Bodrum’da misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Eşsiz lezzetleri ve konumuyla unutulmaz bir deneyim sunan Lacivert, Bodrum’da ikinci sezonunu Haziran ayında açıyor. 1.200 metrekarelik bir iskele üzerinde 120 kişiye hizmet veren Lacivert, 20 yılı aşkın bir süredir İstanbul’da devam eden hizmet ve kalite anlayışını Bodrum’da da sürdürüyor. Restorana denizden ulaşmak isteyenler için tekne ulaşımı da mümkün.  

Çağdaş Japon mutfağı deneyimi için Zuma Bodrum

Çağdaş Japon mutfağının ödüllü restoranı Zuma, Bodrum Yalıkavak Marina’da kapılarını 2022 yaz sezonuna açtı. Zuma, Ege Denizi'nin nefes kesen manzarası eşliğinde seçkin bir “Izakaya” deneyimi sunuyor. En sevilen çağdaş Japon menüsünü rafine hizmet anlayışıyla birleştiren Zuma, hafta sonları konuk DJ’lerin performansları ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Bu yaz Bodrum’da unutulmaz bir gastronomi ve eğlence deneyimi…

Bodrum’un ve seçkin eğlencenin vazgeçilmez adresi Fenix, yeni yüzü ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor!

Keyifli yemekleri ve seçkin eğlence anlayışıyla hizmet veren Fenix, dans, müzik ve lezzet tutkunlarını, yenilenen atmosferinde yazın tadını çıkarmaya davet ediyor. Tepeden tırnağa yeni bir kimliğe bürünen Fenix, iç dekorasyonu ve mimarisiyle misafirlerini ağırlamak için son hazırlıklarını tamamlamak üzere. Güney Amerika mutfağından ilham alan menüsü ve geniş barıyla hem keyifli yemeklere hem de yemek sonrası eğlenceye ev sahipliği yapan Fenix, yenilenen dekorasyonuyla yaz sezonu boyunca Yalıkavak Marina’da misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok