Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lora Duman kimdir?

Lora Duman Kimdir? DJ ve Prodüktör Lora Duman kimdir, gerçek adı ne? Lora Duman kaç yaşında, şarkıları, promoları ve Instagram hesabı.. Son ...

Lora Duman kimdir?
Lora Duman Kimdir? DJ ve Prodüktör Lora Duman kimdir, gerçek adı ne? Lora Duman kaç yaşında, şarkıları, promoları ve Instagram hesabı..

Son dönemde milyonlara ulaşarak müzik dünyasına ve sosyal medyaya damga vurmayı başaran Lora Duman ile ilgili bilgiler internette araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 

Peki, Lora Duman kimdir ve gerçek adı ne? Lora Duman kaç yaşında, nereli, şarkıları, işbirlikleriyle Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Müzik için değiştirdiği hayatında yepyeni bir sayfa açan Lora Duman, adından her geçen gün daha da fazla söz ettiriyor. Birbirinden hit şarkılarını yayınlamasının yanı sıra güzelliği ve vizyonu ile dikkat çeken başarılı Prodüktör hakkında da pek çok kişi bilgi sahibi olmak istiyor. Bu sebeple de araştırmalar gerçekleştiriyor. Her şarkısı milyonlarca kez dinlenen Lora Duman’a dair detaylar haberimizde okunabilmektedir.

Peki, DJ ve Prodüktör Lora Duman kimdir, gerçek adı ne? Lora Duman kaç yaşında, şarkıları, Promoları ve Instagram hesabı…

Lora Duman’ ın gerçek adı nedir?


Özellikle Elektronik müzik dünyasında birçok şarkıcı kendi adını kullanmıyor ya da sadece adı ile mesleğini gerçekleştiriyor. Lora Duman sadece adı ile bilinen isimlerden biri. 

Lora Duman Instagram hesabı


Güzel prodüktör internette sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Bununla birlikte hikâye özelliğini de fazlasıyla kullanmaktadır. 10bin 500 Takipçisi bulunan Lora Duman’ı  @lora.duman adresinden takip edebilirsiniz.

Lora Duman kimdir?


Lora Duman, 1991 Almanya, Köln doğumlu kadın prodüktör ve DJ’dir. Küçük yaşlardan itibaren müziğe olan sevgisi ve duygusu gençliğine kadar sürekli arttı. İlk single çalışmasını 2020 ‘ de Türkiye patentli Elektronik Müzik Şirketi Lab Recordings ‘ ten çıkarttı. Lora Duman Oğlak burcudur. Hobileri ise yeni yerler ve mekânlar keşfetmek. 

Lora Duman kimdir?

Lora Duman Müzik Tarzı


Lora Duman Elektronik Müzik tarzı adı altında House/Pop ve Dance tarzı şarkılar yayınlıyor. Lora Duman İlk Şarkısı Ünlü Prodüktörün ilk şarkısı Türkiye Patentli Plak Şirketi olan LAB Recordings etiketi ile ‘’Listen To Me’’ dir. Dünya çapında tanınan Lora Duman birçok ünlü isimle şarkı çalışmalar yaptıktan sonra karşımıza harika bir single ile çıkacak. Malbec Records etiketiyle yayınlanacak olan şarkısı şimdiden merak uyandırmaya başladı. Parça, EDM sahnesinde yüksek bir ivme yakalayacak ve BBC Radio 1 ve birçok ünlü DJ'ler tarafından destek alacak. Ayrıca ünlü prodüktörün yepyeni single çalışmaları da çok yakında karşımıza çıkıcak. Tüm Dijital platformlarda yayınlanacak olan şarkılar, dinleyicilerin algısında tam noktaya oturacak. Lora Duman çok yakında kliplerinin de çalışmalarının biteceğini belirterek, tüm dinleyicilerimle ‘yeni vizyonumuzu paylaşmayı büyük heyecanla bekliyorum.’ belirtti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe