Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dermapen ne işe yarar?

Yaşamın zorlukları ile oluşan ya da yaşlanma belirtileri olarak karşımıza çıkan kırışıklıklar, sivilce ya da yara izleri gibi olumsuzluklar ...

Dermapen ne işe yarar?
Yaşamın zorlukları ile oluşan ya da yaşlanma belirtileri olarak karşımıza çıkan kırışıklıklar, sivilce ya da yara izleri gibi olumsuzluklar sonucunda kendimizi kötü hissedebiliyoruz. İşte bu durumda cilt yenileme uygulamalarına başvuruyoruz. Bunlardan bir tanesi de hiç kuşkusuz ki Dermapen. Herhangi bir ağrı ve sızı süreci olmadan, oldukça kolay olan bu estetik tedavi ile cildinizi gençleştirebilir, cilt gözeneklerinizi daraltabilirsiniz. Peki, Dermapen ne işe yarar? Bu tedavi hakkında pek çok detaydan söz edeceğiz.

Dermapen Nedir?

Kırışıklıkların tedavi edilmesi, cildin sıkı ve genç bir görünüme sahip olması ile yenilenmesi gibi durumlarda tercih edilen, ciltte kanallar oluşturularak özel vitamin içeren serumların kanallar aracılığı ile cilde uygulanmasını sağlayan bir medikal estetik uygulamasıdır. Hemen herkese rahatlıkla uygulanabilen ve yan etkiler ile kişileri yormayan bit tedavidir. Yalnızca hamile ve emziren kadınlara uygulanması önerilmez. Bunun yanında çok eskiden beri uygulanan bir yöntem olduğu için, günümüzün en güvenilir uygulamaları arasında yer almaktadır.

Dermapen Ne İşe Yarar? Faydaları Nelerdir?

Microneedling yani Dermapen, teknolojik gelişmelerin entegre olduğu, oldukça büyük faydalara sahip, cildi yormayan bir uygulamadır. İğneler ile ciltte kanallar açılarak, vitamin serumlarının uygulanmasını içerdiği için, basit şekilde etkili sonuçlar alınabilmektedir. Yan etkileri oldukça düşük olduğu için günümüzde bu düzeydeki uygulamalar arasında en popüleridir. Peki, faydaları nelerdir?

     Kırışıklıkları giderir.

     Gözeneklerin daraltılmasına fayda sağlar.

     Sivilce izlerini ortadan kaldırır.

     Yara izlerini yok eder.

     Cildin renk tonunun açılmasını sağlar.

     Cilt yenilenmesini ve sıkılaştırılmasını sağlar.

Yukarıdaki faydalara sahip olan Dermapen ile son derece avantajlı sonuçlar elde edilebilmektedir.

Dermapen Fiyatları 2022: Flora Klinik

Sağlık Bakanlığı tarafından belirtilen kriterlere uyan bir klinik olan Flora Klinik, deneyimli estetisyen ekibi ile cilt gençleştirme uygulamaları ve diğer estetik tedavileri gerçekleştirmektedir. Ancak Dermapen fiyatı net olarak belirtilemediği için, kliniğe ulaşarak uzmanlardan bilgi almanız gerekir. Çünkü cilt tipi ve seans sayısı gibi faktörlere göre Dermapen fiyatları değişiklik göstermektedir. +90 212 215 57 87 numaralı telefonu arayarak, klinikten daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Biz de bu içeriğimizde “Dermapen Ne İşe Yarar?” konusu ile ilgili pek çok detaydan söz etmeye çalıştık.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok