Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gerçek incilerin büyüleyici şıklığı sofralarda

Gerçek incilerden üretilen ve yapım aşaması bir sanat eserinin inceliklerini taşıyan Fine Pearl serisi ile Karaca; dünyanın ilk ve tek inci ...

Gerçek incilerin büyüleyici şıklığı sofralarda
Gerçek incilerden üretilen ve yapım aşaması bir sanat eserinin inceliklerini taşıyan Fine Pearl serisi ile Karaca; dünyanın ilk ve tek inci yemek takımını sofralara konuk ediyor. 

Parlak rengi ve pürüzsüz yüzeyi ile inci; Fine Pearl yemek takımlarında hayat bularak ince, dayanıklı, zarif ve kusursuz sofra ürünlerine dönüşüyor. İncinin en yoğun halinin kullanıldığı Fine Pearl Extra serisi ise daha mükemmel incelik, dayanıklılık, şeffaflık ve parlaklık sunuyor.

Sevdiklerinizle paylaşılan anlara değer katan Karaca’nın Fine Pearl serisi; yapımında kullanılan inci sayesinde dünyadaki en değerli porselen takımları arasında yer alıyor. El işçiliğinin ön planda tutulduğu ve sayısız kalite kontrolün yapıldığı Fine Pearl serisi; tasarıma yeni bir tanım getirmenin yanı sıra dünyada hiç yapılmamış bir yeniliği de beraberinde getiriyor. Üretim aşamasındaki yenilikçi anlayışı ile şeffaflığı, inceliği ve dayanıklılığı yeniden yorumlayan Fine Pearl serisi ürünleri; gözeneksiz olan yüzeyleriyle de sofraları mükemmelleştiriyor.

Gerçek incilerin büyüleyici şıklığı sofralarda

Fine Pearl Extra incinin kusursuzluğunu ikiye katlıyor

Gerçek inciden üretilen ve son haline gelene kadar uzun bir yolculuk geçirerek mükemmel renk ve parlaklığına kavuşan Fine Pearl Extra yemek takımları, iki katına çıkarılan inci miktarı ve ekstra ince formu ile alışılmışın dışında bir şıklık sunuyor. Daha gözeneksiz yapısı ile ışığı geçirecek kadar şeffaf Fine Pearl Extra yemek takımlarıyla Karaca, doğanın sunduğu bu gizli hazineyi sofralara taşıyor.

Dayanıklığını artırmak için özel ısıda iki kere fırınlama işleminin uygulandığı Fine Pearl Extra yemek takımları, yaldız detaylarının kalıcılığı ile de göz dolduruyor. Farklı formlardan oluşan seri; klasik, modern ve çarpıcı estetik çizgileri ile her zevke ve her sofraya uyacak farklı tasarım alternatifleri sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok