Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Hayatı güzelleştirmek için dünyadaki tüm çay severlere...​

“Dünya Çayları Paşabahçe’de Güzel” diyerek çay tiryakilerinin sofrasında en yeni ürünleriyle yer alan Paşabahçe, gönlünü çayın her rengine k...

Hayatı güzelleştirmek için dünyadaki tüm çay severlere...​

“Dünya Çayları Paşabahçe’de Güzel” diyerek çay tiryakilerinin sofrasında en yeni ürünleriyle yer alan Paşabahçe, gönlünü çayın her rengine kaptıranlara birbirinden farklı seçenekler sunmaya devam ediyor.

Paşabahçe çayın içine şeker koyanından reçelle içenine, baharatlı seveninden bir parça sütlü sevenine, semaver tutkunlarından çayını bardağında demleyenine kısacası dünyanın dört bir yanındaki tüm çay severlere “Dünya Çayları Paşabahçe’de Güzel” diyor.

Dünya genelinde çay, her ülkenin geleneklerine ve alışkanlıklarına göre şekillenerek o ülke kültürünün bir parçası olur. Bazen dostluğun, misafirperverliğin, güzel anıların paylaşılma nedeni, bazen de kendimize birkaç dakika ayırmak için en güzel sebeptir. Paşabahçe tüm bunlardan ilham alarak, hayatımıza kattığı birbirinden farklı cam bardak ve kupalarıyla çayı camda içme hazzı yaşatarak içim keyfini ikiye katlıyor. 

Hayatı güzelleştirmek için dünyadaki tüm çay severlere...​

Kampanya ile birlikte Şubat ayından itibaren başlayarak yıl boyunca çay someliyeri Ebru Erke Paşabahçe Instagram hesabında dünya çayları üzerine çay severler için keyifli bir sohbet dizisi gerçekleştirecek.  

“Dünya Çayları Paşabahçe’de Güzel” sloganıyla yola çıkan Paşabahçe, her bir çay türünün cam bardak ve kupalarda iki kat lezzet sunduğunu bilerek çayı hazır olanların sofrasında camla yer almaya devam ediyor. Siz de bu lezzeti Paşabahçe cam bardak ve kupalarıyla tatmak istiyorsanız en yakın satış noktasından ürünlere ulaşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok