Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İncili Kolye

Kadınların kullandığı aksesuarlar kıyafetlerini tamamlayan en önemli unsurdur. Özel tasarım incili kolye modelleri kombinleri tamamlayan za...

İncili Kolye
Kadınların kullandığı aksesuarlar kıyafetlerini tamamlayan en önemli unsurdur. Özel tasarım incili kolye modelleri kombinleri tamamlayan zarif ve şık bir dokunuş olarak karışımıza çıkar. Kıyafetlerinizi tamamlamak için şık bir dokunuş yapmak istiyorsanız özel tasarım incili kolye ürünlerini tercih edebilirsiniz. Bu aksesuar ürünlerinde kullanılan inci; istiridye ve midye gibi kabuklu deniz canlılarının içinde doğal olarak oluşur. Oluşum süreci çok uzun ve oldukça zahmetlidir. Zarafet ve ihtişamın bir arada olması için inci kolyelerde kullanılmaya başlamıştır.

İncili Kolye Modelleri

Farklı şekiller sahip olan inciler tamamen doğal olup bazı işlemlerde geçtikten sonra kolye haline getirilir. İnci modelleri içerisinde en değerli ve çekici olan model ise barok incisinden yapılan modellerdir. Işıltının ve gizemin sembolü olan inciler farklı tasarımlar ile kolyelerde kullanılır. Özel tasarım incili kolye modelleri ihtişamı ve büyüleyici güzellikleri ile günlük olarak kullanılabilse de özel gece ve davetlerin vazgeçilmezidir. Özel davetlerde eşsiz bir ışıltıya sahip olmanızı sağlar. Farklı taşlarla ya da pırlantalarla süslenen özel tasarım incili kolyeler; incinin güzelliğini ve ihtişamını ortaya çıkarır. İnciyle birlikte farklı değerli metallerin kullanılması ile kolyeler oluşturulur. Kullanılan bu metaller arasında altın, gümüş ve platin yer alır. En çok kullanılan metal ise altındır. Altın zincir olarak tercih edilirken inci ise kolye ucu olarak kullanılır.

İncili Kolye Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Özel tasarım incili kolye modelleri kadınlar tarafından en çok tercih edilir aksesuarlardan birisidir. Bu saf zarafeti oluşturan incilerin yüzde dokuzdan fazlası saf karbondan oluşur. Özel tasarım incili kolye satın almadan önce dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kolye de kullanılan incinin doğal inci mi yoksa çiftlikler de üretilen kültür incisi mi olup olmadığına bakmanızdır. Doğal inciler sularda yaşayan istiridye ve midyelerin içerisinde 5 ila 10 yıl içinde doğal olarak oluşur. Bu sebeple daha değerlidir. Dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur ise kullanılan incinin en az üç yaşında olması gerektiğidir. İnci doğal ve ne kadar geç çıkarıldı ise o kadar değerlidir. Kolye de kullanılan incinin şekli, parlaklığı ve boyutuna da dikkat etmeniz gerekir.  İnci kolyeleri satın almadan önce mutlaka denemeli ve üzerinizde nasıl durduğuna bakmalısınız. Ayrıca satın alım yapmadan önce parlaklığını, yüzeyinin pürüzsüzlüğü ve şeklini göz önünde bulundurmalısınız. Siz de Mercan Ziya Göral web adresini ziyaret ederek kendinize yakışacak en özel incili kolye modellerini inceleyerek satın alabilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok