Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İstanbul Boğazı’nın yanı başında İtalyan esintisi

İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan, şık tasarımı ile göz kamaştıran lüks şehir resortu Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un i...

İstanbul Boğazı’nın yanı başında İtalyan esintisi

İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan, şık tasarımı ile göz kamaştıran lüks şehir resortu Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un imza restoranlarının en yenisi Olea & The Bar, geleneksel İtalyan lezzetlerini çarpıcı kokteyller ve eşsiz manzara eşliğinde misafirlerine sunuyor. Nefes kesici İstanbul Boğazı manzarasına sahip şehrin yeni İtalyan’ı Olea & The Bar, enfes lezzetleri ve şık ambiyansı ile konuklarını benzersiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan, iki köprüyü ve muhteşem yalıları kapsayan büyüleyici manzarasıyla nefes kesen Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da kapılarını açan Olea & The Bar, İtalyan mutfağının geleneksel lezzetlerini ve & The Bar’ın özlenen kokteyllerini İstanbul Boğazı’nın kalbinde bir arada sunarak misafirlerine eşsiz bir gastronomi deneyimi yaşatıyor. Olea & The Bar, özenle hazırlanmış menüsü, geniş kavı ve zengin kokteyl çeşitlerinin yanı sıra modern ve sofistike tasarımı, şık ambiyansı ve eşsiz manzarası ile öne çıkıyor.

İstanbul’un yeni İtalyan’ı…

İsminin kökleri Latince’ye dayanan ve zeytin anlamına gelen Olea, geleneksel İtalyan lezzetlerinin ve pişirme tekniklerinin en şık şekilde misafirlere sunulduğu klasik bir İtalyan restoranı olarak dikkat çekiyor. Başlangıçlardan makarnaya, risottodan ana yemeklere misafirlerini İtalya’nın tüm bölgeleri arasında bir lezzet yolculuğuna çıkaran Olea, klasik İtalyan yemeklerinin yanı sıra ‘Cibo di Famiglia’ olarak adlandırdığı orijinal aile reçetelerine dayalı ana yemek ve makarnaları ile farklılığını ortaya koyuyor. Executive Şef Fabio Brambilla, uzun yıllara dayanan deneyimi ve bilgisinin tabaklara yansıdığı menüde deneysel yemeklerden ziyade İtalya’da yüzyıllardır kullanılan reçete ve pişirme teknikleri ile misafirlerine lezzet şöleni sunuyor. Kuzu etinden deniz ürünlerine geniş bir yelpaze sunan menünün ana yemeklerinde yer alan Datterini domatesi ile hazırlanan salsa sosu ile kağıtta yabani levrek, on aylık parmesan ile lezzetlendirilmiş ve kuşkonmazla servis edilen ızgara biftek, ağır ateşte pişirilmiş ahtapot yahni her biri birbirinden özel Olea lezzetlerinden sadece birkaçı. Menüde yer alan tiramisu, panna cotta, galeto gibi geleneksel tatlılar ise Executive Şef Fabio Brambilla’nın özel dokunuşları ile Olea’daki İtalyan lezzet yolculuğunu en üst noktada tamamlıyor. 

Mutfağı ile olduğu kadar kavı ile de dikkat çeken Olea, İstanbul’un en geniş İtalyan şarap menüsüne sahip. İtalyan ruhunu yansıtan limon şifon (lemon chiffon) ve İtalyan yeşili renkleri ile tasarlanan Olea, kullanılan hazeran ve terracota gibi doğal malzemeler ile İstanbul Boğazı’nın kalbinde şık ve seçkin bir ambiyansta misafirlerini ağırlıyor. 

İstanbul Boğazı’nın yanı başında İtalyan esintisi

Farklı lezzetler…

Menüsünde yer alan birbirinden orjinal kokteyller ve & The Bar’a özgü sunum ve lezzetler ile fark yaratan & The Bar, modern tasarımı ve seçkin atmosferi ile İstanbul’un gözde buluşma noktası oluyor. Birbirinden özgün reçete ve sunumların arasında taze fesleğen, limon suyu ve deniz tuzu ile lezzetlendirilen Salty Kiss, Şili ve Arnavut biberinin çarkıfelek meyvesi ile buluştuğu Spice And Ice, lavantanın eşsiz aromasının öne çıktığı Lovely Lavander ve ferahlatıcı etkisiyle Sparkling Sips, & The Bar’ın imza lezzetlerinin sadece birkaçı. 

İki köprüyü ve muhteşem yalıları kapsayan büyüleyici manzarasıyla Avrupa yakasının en güzel noktasında konumlanan & The Bar,  İstanbul Boğazı’nın ışıltılı suları eşliğinde orijinal kokteylleri, lezzetli aperatiflerinin yanı sıra rahat dekorasyonu ve profesyonel servisi ile emsalsiz bir deneyim sunuyor. Mükemmel bir atmosferde öğle yemeği, muhteşem bir gün batımı veya yıldızların altında unutulmaz bir gecede misafirlerini ağırlayan & The Bar kazandırdığı başarılı mekanlarla yakından tanıdığımız Emre Ergani imzası ile misafirlerine ayrıcalıklı bir yeme içme deneyimi sunuyor.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un nefes kesici panoramik manzarasında Olea & The Bar’ın şık ve seçkin ambiyansında benzersiz lezzetleri ve kokteylleri deneyimlemek için siz de yerinizi ayırın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe