Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Domates konserve ve salçalarını hazırlamak çok kolay!

Mutfakta hayatı kolaylaştıran Homend, kış için yapacağınız hazırlıklarda da en büyük yardımcınız olacak.  Homend Meatbox 3100H ve Homend Fun...

Domates konserve ve salçalarını hazırlamak çok kolay!


Mutfakta hayatı kolaylaştıran Homend, kış için yapacağınız hazırlıklarda da en büyük yardımcınız olacak. 

Homend Meatbox 3100H ve Homend Functional 2804H ile kışlık domates konserveleri, salçaları hazırlamak artık çok kolay. En zorlu işlerin üstesinden kolaylıkla gelmenizi sağlayacak olan Homend ürünleri, www.homend.com.tr‘den vereceğiniz siparişle, tek “tık”la adresinize teslim.

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile hayatınızı kolaylaştıran Homend, kış mevsimine hazırlık için evlerde başlayan domates konservesi ve salça yapımını zahmetli, yorucu bir iş olmaktan çıkarıyor. Homend Meatbox 3100H ve Homend Functional 2804H ile kışlık domates konserveleri, salçaları hazırlamak artık çok kolay. Evinizde en sağlıklı şekilde hazırlayacağınız kışlıklarınızla, yemeklerinizin lezzetine de doyum olmayacak.

Kilolarca domatesi çekmek artık yorucu değil

Homend’in kıyma makinesi Meatbox 3100H üstün performansı ile sadece etleri kıyma haline getirmekle kalmayıp, kışlık domates ve salça yapımında da sizi hayrete düşürecek kadar konfor sağlıyor. Kilolarca domatesi kolaylıkla, istediğiniz şekilde çekerek kışlık hazırlıklarınız sırasında mutfağınızda vazgeçemeyeceğiniz bir kolaylık sunan Homend Meatbox, paslanmaz çelik aparatları ile hazırlıklarınızı güvenle yapmanızı sağlıyor.

1000 Watt’lık güce sahip

Homend’in üstün performanslı mutfak robotu Functional 2804H de görenleri kendine hayran bırakıyor. Mutfağınızdaki kış hazırlıkları sırasında vereceğiniz her görevi 1000 Watt’lık olağanüstü gücüyle en pratik şekilde yerine getirecek olan Homend Functional 2804H, 1.5 litrelik kapasiteye sahip haznesiyle, işlerinizi ara vermeden yapmanızı sağlayarak size zaman da kazandıracak. Blender, çırpma, dilimleme özelliklerinin yanı sıra doğrama ve rendeleme işlerindeki performansı ile  de göz dolduran Homend Functional, çalışırken yerinden kıpırdamamasıyla da kullanımda rahatlık sunuyor. 

Domates konserve ve salçalarını hazırlamak çok kolay!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe