Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaktaki en büyük yardımcınız!

Zyliss çekmeli doğrayıcı mutfakta zamandan tasarruf sağlıyor Kadınların en çok vakit geçirdiği yerlerden biri de mutfak. Pratik ama aynı zam...

Zyliss çekmeli doğrayıcı mutfakta zamandan tasarruf sağlıyor

Kadınların en çok vakit geçirdiği yerlerden biri de mutfak. Pratik ama aynı zamanda lezzetli yemekler için kullanılan ürünlerinde önemi büyük. Hem zamandan tasarruf etmek hem de lezzetli yiyecekler hazırlamak isteyenlerin tercihi Zyliss’in çekmeli doğrayıcısı. Tek bir hareketle yiyecekleri hızlı doğrayan ve servise hazır hale getiren Zyliss, yemekleri kısa sürede hazırlamanıza yardımcı olarak zamanın size kalmasını sağlıyor.

Yenilikçi ürünleriyle mutfakta verimli vakit geçirmek isteyenlerin öncelikli tercihi Zyliss, mutfakta en büyük yardımcınız haline geliyor. Fonksiyonel tasarımıyla dikkat çeken Zyliss çekmeli doğrayıcı, kusursuz kesme işlemi yaparken; karıştırma, kesme ve püre gibi mutfakta fazla zaman alan işlemlerin süresini kısaltıyor.

Yemekler kısa sürede hazır!

Mutfakta kolaylık sağlayan doğrayıcı, üzerinde bulunan mekanizma ile tek bir hareketle yiyecekleri doğruyor. Kolay kullanım özelliği ile en büyük yardımcınız çekmeli doğrayıcı ile tatlılar, soslar, bebek mamaları, kokteyller ve salatalar gibi sofranıza renk katacak lezzetler hazırlanabiliyor.

İsviçre tasarımı patentli bıçak sistemi bulunan Zyliss manuel doğrayıcı, 750 ml kapasiteye sahip. İri, orta veya ince doğrama için çekme sayısının değişiklik gösterdiği doğrayıcı ile hazırlanan yemeğe göre sonuçlar alınabiliyor. Birden fazla malzeme bir araya getirilerek lezzetli yiyecekler yapılabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok