Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Meşrubat bardakları ve sürahiler sofralara çok yakışacak ürünler

Sofraların baş tacı olacak su, meşrubat bardakları ve sürahi çeşitleri Madame Coco’da.  İçeceklerin servis edildiği su, meşrubat bardakları ...

Meşrubat bardakları ve sürahiler sofralara çok yakışacak ürünler

Sofraların baş tacı olacak su, meşrubat bardakları ve sürahi çeşitleri Madame Coco’da.  İçeceklerin servis edildiği su, meşrubat bardakları ve sürahi çeşitleri, şık tasarımlarıyla masalara estetik bir görünüm katarak, en güzel sofraların mimarı haline geliyor. Madame Coco’da sade, zarif ve modern dokunuşlarla öne çıkan bu ürünler hem çeyiz takımlarını hem de özenli sofra dekorasyonlarını bambaşka bir havaya sokuyor. 

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, sunum sofralarına eşlik edecek en özel parçaları bir araya getirmeye devam ediyor. Şık tasarımları, desenleri ve modern görünümleri ile Madame Coco’da öne çıkan su, meşrubat bardakları ve sürahi çeşitleri evlerine o zarif dokunuşu yapmak isteyenlerin yanında oluyor. İnce işçilikle tasarlanan, çeşit çeşit renklere sahip bu ürünler ile sofraların göz alıcılığı artıyor.  

Sunum Sofralarına Şık Su ve Meşrubat Bardakları 

İncelik ve özenle hazırlanmış sofraların vazgeçilmez parçalarından olan su ve meşrubat bardakları, şık tasarımları ve çeşit çeşit desenleriyle sunum detaylarında buluşuyor. Madame Coco’da yer alan Florentine 4'lü Meşrubat Bardağı, zarif kabartmalı deseni, geniş tabanlı tasarımı ve elde kolay kavranabilir yapısıyla öne çıkıyor. İnce ve zarif çizgilerin tabandan ağız kısmına kadar yükseldiği hoş tasarımıyla ikramları aydınlatan Voyage 4'lü Ayaklı Likör Bardağı Seti, şık tasarımıyla sofralarda kendine yer buluyor. Tasarımıyla oldukça zarif bir görünüme sahip Mathilda Kristal 6’lı Meşrubat Bardağı, camın tüm kalitesini yansıtıyor. Grace Kristal 6’lı Su Bardağı Seti ise su içme alışkanlığına sağlıklı yapısıyla eşlik ediyor.  

Meşrubat bardakları ve sürahiler sofralara çok yakışacak ürünler

Renkli ve Desenli Sürahi Seçenekleri 

İçecek ve suyun muhafaza edildiği, birbirinden eşsiz tasarımlı sürahi seçenekleri Madame Coco’da yer alıyor. Mutfağında farklı dokunuşlar isteyen, özgün ürünler seçen ve her şeyin en sağlıklısını dileyenler için Emeline El Yapımı Cam Sürahi, alternatiflerin başında yer alıyor. İçeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan kapağı ve dökme işlemini kolaylaştıran sapı ile oldukça işlevsel olan Melanie Sürahi, amber rengi ile sofralara şıklık katıyor. Diamanta 5 Parça Sürahi Seti, sade ve modern tasarımıyla masalara zarafet getiriyor. Audrey Başucu Sürahi ise kristal esintileriyle yatak baş ucundan ayıramayacağınız bir parça oluyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok