Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sonbahara Narlı Dondurma yakışır

Kahve Dünyası, misafirlerine dört mevsim menüsünde bulunan 11 çeşit dondurmasıyla birlikte her ay mevsimin farklı lezzetleriyle hazırladığı ...

Sonbahara Narlı Dondurma yakışır

Kahve Dünyası, misafirlerine dört mevsim menüsünde bulunan 11 çeşit dondurmasıyla birlikte her ay mevsimin farklı lezzetleriyle hazırladığı “Ayın Dondurması” sürprizini de sunmaya devam ediyor. 

Narın şifasının Kahve Dünyası dondurmasıyla buluştuğu bu özel dondurma sadece 1-31 Ekim tarihleri arasında Kahve Dünyası mağazalarında sizleri bekliyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası’nın her ay mevsimin farklı lezzetleriyle hazırladığı “Ayın Dondurması” konseptinde, ekim ayında Narlı Dondurma yer alıyor. Şifa kaynağı nar taneleri ve nar püresi ile hazırlanan Narlı dondurma, ekim ayı boyunca Kahve Dünyası mağazalarında sizi bekliyor. 

Mevsiminde toplanmış nar taneleri, nar püresi, çikolata parçaları, orkide bitkisinin köklerinden elde edilen saleple ve besin değeri yüksek, tam yağlı, lezzetli Jersey inek sütüyle hazırlanan Narlı Dondurma, endüstriyel üretimden uzak, ev yapımı tarzında hazırlanıyor. Ayrıca koruyucu ve boya da içermiyor. 

Dondurma tutkunları Kahve Dünyası’nda dört mevsim boyunca menüde yer alan kaymaklı, vanilyalı, bitter çikolatalı, sütlü çikolatalı, fıstıklı, bal badem karamelli, damla sakızlı, kahveli, limonlu, çilekli ve vişneli dondurma çeşitlerini de severek tüketiyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe