Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfağınızın şefi siz olun!

Tramontina Churrasco bıçaklar ile etleri kesmek artık çok kolay Yemek yaptığımız zaman mutfağımızda her şeyin kusursuz olmasını isteriz. Kul...


Tramontina Churrasco bıçaklar ile etleri kesmek artık çok kolay



Yemek yaptığımız zaman mutfağımızda her şeyin kusursuz olmasını isteriz. Kullandığımız araç gereçlerin iyi kesmesi ve kaliteli olması yapacağımız yemeğin lezzeti ile eş değer olabiliyor.

Tramontina Churrasco bıçaklar ile mutfağınızın şefi olarak et yemeğini keyifli şekilde hazırlayın.
Et yemekleri her zaman uzun uğraş gerektirir. Kesilmesi ve hazırlanması zahmetli et yemekleri için kolay kesim sağlayan ürünler tercih edilmelidir. Tramontina Churrasco bıçaklar ile etleri kusursuz şekilde keserek yemeğinizin lezzetine lezzet katabilirsiniz.

Paslanmaz çelik, suya ve darbeye dayanıklı yapısıyla farkını ortaya koyan bıçaklar, 13 cm uzunluğuyla kolay kullanım sağlıyor. Isıl işlem, bıçak ağzına sağlamlık katarken aynı zamanda alüminyum perçinler tutturulmuş işlemeli polywood sapı, Tramontina Churrasco bıçaklarının kalitesini gözler önüne seriyor.

Darbe ve yüksek sıcaklıklara dayanıklı bıçaklar, bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliğiyle yemek severlerin vazgeçilmezi oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok