Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaklarda artık katkısız ve sağlıklı yiyecekler

Mutfağınızdaki temel yiyeceklerle yemeklerde kullanmak için gerekli olan tüm ana malzemeleri Thermomix TM6 ile kolayca yapabilirsiniz. Sağlı...

Mutfaklarda artık katkısız ve sağlıklı yiyecekler
Mutfağınızdaki temel yiyeceklerle yemeklerde kullanmak için gerekli olan tüm ana malzemeleri Thermomix TM6 ile kolayca yapabilirsiniz. Sağlıklı, koruyucu madde içermeyen, damak tadınıza, diyetinize, glutensiz ve alerji gibi hassasiyetlerinize göre malzemeleri hazırlayıp kilerinizi, buzdolabınızı ve derin dondurucunuzu ev yapımı yiyeceklerle doldurabilirsiniz.

Thermomix® TM6 ile kendiniz ve aileniz için iyi yemek pişirmek her zaman mümkün! Marketten almak yerine yemek pişirmek için ihtiyaç duyduğunuz birçok temel malzemeyi evde hazırlayabilirsiniz. Hem mutfakta yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak hem de heyecan verici, lezzetli, koruyucu içermeyen yemekler hazırlamak için Thermomix®'e güvenebilirsiniz!

Yarım yüzyılı aşkındır milyonlarca eve giren rehberli pişirme fonksiyonu Thermomix® TM6, 20’den fazla mutfak aletini bir arada sunuyor, hepsinin yaptığı işi aynı anda yapıyor. Tek bir karıştırma kabının içinde başka kap kirletmeden kullanılabilen TM6’nın düğmesine dokunarak doğrama, çırpma, karıştırma, öğütme, tartma, pişirme, yoğurma, kıyma yapılabiliyor. Öte yandan yavaş karıştırarak pişirme, parçalayarak karıştırma, buharda pişirme, kontrollü ısıtma, emülsiyon, yumurta pişirme, soyma, pilav pişirme, vakumda pişirme, fermantasyon (mayalama), koyulaştırma, su ısıtıcısı ve ön yıkama gibi fonksiyonları sayesinde de çok kısa bir zamanda ihtiyacınız olan yiyecekler veya yemekler kolaylıkla hazırlanabiliyor. 

Katkısız ve sağlıklı kendi ana malzemelerinizi oluşturun

Mutfağınızdaki temel yiyeceklerle yemeklerde kullanmak için gerekli olan tüm ana malzemeleri kendiniz kolayca yapabilirsiniz. Sağlıklı, koruyucu madde içermeyen, damak tadınıza, diyetinize, glutensiz ve alerji gibi hassasiyetlerinize göre malzemeleri hazırlayıp kilerinizi, buzdolabınızı ve derin dondurucunuzu ev yapımı yiyeceklerle doldurabilirsiniz. Böylece hem mutfak ekonominize katkı sağlayıp hem de mevsiminde yiyecekleri alabilir, evdeki kavanozları ve şişeleri yeniden kullanarak çevre için atık miktarını azaltabilirsiniz.

Mutfaklarda artık katkısız ve sağlıklı yiyecekler


TM6 ile toz şekerini buz dolabında saklayıp pudra şekeri haline getirebilir, kepekli tahıllardan kendi un karışımlarınızı yapabilir, baharatları bütün halde satın alarak daha uzun süre taze tutabilirsiniz. Ev yapımı kuru gıdalardan pirinç unu, İtalyan baharat karışımı, chai tea latte tozu, pudra şekeri, soslardan karamel sos, barbekü sosu, pesto sos, alfredo sos, kahvaltı ve atıştırmalıklardan muzlu ve kuru yemişli kıtır granola, bol kuruyemiş ve çekirdekli granola, kahvaltılık ezme, bitkisel sütlerden yulaf sütü, hindistan cevizi sütü, kenevir tohumu sütü yapabileceklerinizden sadece birkaçı!

Cookidoo® planlamanızı yaparken en büyük yardımcınız

Dijital mutfak aleti Thermomix®’in online tarif platformu Cookidoo® ile 80 binden fazla tarife ulaşabilirsiniz. Evde hangi malzemeleri hazırlayabileceğinize göz atıp menülerinizi planlayabilir, "Ev Yapımı Temel Malzemeler" koleksiyonu oluşturarak tarifleri haftalık alışveriş listenize ekleyebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok