Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kruvasana yepyeni bir dokunuş ile benzersiz bir tat

Fırınya’nın vazgeçilmez imza ürünü kruvasan ile lezzet şöleni... Mahalle fırıncılığının güven ve samimiyetini modern bir anlayışla günümüze ...

Kruvasana yepyeni bir dokunuş ile benzersiz bir tat

Fırınya’nın vazgeçilmez imza ürünü kruvasan ile lezzet şöleni... Mahalle fırıncılığının güven ve samimiyetini modern bir anlayışla günümüze taşıyan Fırınya; kruvasana yepyeni bir dokunuş katarak benzersiz bir tat sunuyor.  %100 tereyağı ile orijinal reçetesine göre özenle hazırlanan ve fırından sıcacık çıkan kruvasanlar, farklı çeşitleri ve harika sunumuyla her damak tadına hitap ediyor.

Fırınya ustaları tarafından sade ve çikolata parçalarıyla hazırlanan kat kat kruvasanlar, mis kokusu ve enfes tadıyla adeta iştah kabartıyor. Sıcacık bir kahve ya da çay eşliğinde severek tüketilen kruvasanlar, günün en lezzetli anlarının kahramanı oluyor. Klasik kruvasan tarifinin yanı sıra yenilikçi dokunuşlarla kruvasını bambaşka bir boyuta taşıyan Fırınya, meyveli & çikolatalı kruvasan sandviç, avokado & yumurtalı kruvasan sandviç, hindi fümeli & kaşarlı kruvasan sandviçleriyle farklı lezzet arayışında olanların da favorisi olmayı başarıyor.  

Kruvasana yepyeni bir dokunuş ile benzersiz bir tat

Fırınya benzersiz lezzetleriyle 

“Benzersiz Tatlar Ülkesi” mottosuyla hareket eden ve tıpkı bir ülke gibi bayrağı, haritası,  manifestosu ve forması olan Fırınya, sıra dışı konseptiyle dikkat çekiyor. Tüketicileri unutulmaz tatlarla tanıştırmak için yepyeni bir ülkede keşfe çıkaran marka; her damak tadına ve ihtiyaca uygun olarak özenle hazırladığı ürünleriyle misafirlerini ağırlıyor.  

Kruvasana yepyeni bir dokunuş ile benzersiz bir tat


Kaliteli, güvenilir, samimi, yenilikçi ve ulaşılabilir marka kimliğiyle müşteri portföyünü her geçen gün genişleten Fırınya, yeni nesil fırın-kafe trendinin en büyük oyuncularından biri olarak ön plana çıkıyor. Gayrettepe, Küçükyalı/Altıntepe, Nişantaşı, Kozyatağı, Acıbadem, Kızıltoprak, Göztepe ve Lens İstanbul şubelerinde hizmet veren Fırınya, yıl sonuna kadar İstanbul’da mağaza sayısını 20’ye çıkarmayı hedefliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe