Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dar alanlarda hayatı kolaylaştıran mutfak: Ombre

Ölçülü, zarif ve zamansız koleksiyonları ile mutfakları pratik bir kullanıma kavuşturan Bodrum Mutfak Mobilya, özellikle evde vakit geçirmey...

Dar alanlarda hayatı kolaylaştıran mutfak: Ombre

Ölçülü, zarif ve zamansız koleksiyonları ile mutfakları pratik bir kullanıma kavuşturan Bodrum Mutfak Mobilya, özellikle evde vakit geçirmeyi sevenlere, maksimum kullanım alanı kazandıran Ombre modelini sunuyor. Ergonomik tasarımı sayesinde mutfaklara fonksiyonel çözümler getiren Ombre; tezgah derinliği, boyut kazandıran rafları, kanatlı kapakları ve tezgah altı kiler sistemi ile geniş alan ihtiyacınıza cevap veriyor.

Türkiye’nin en prestijli mutfak ve mobilya tasarım markalarından Bodrum Mutfak Mobilya, ürün gamıyla mutfakta geçirilen zamanları keyifli hale getirmeye devam ediyor. Kişiye özel ve kullanıcı ihtiyaçlarına uyumlu ürünler tasarlayan Bodrum Mutfak, mutfağının her alanını en verimli şekilde değerlendirmek isteyenler için “Ombre” modelini tasarladı. 

Dar alanlarda hayatı kolaylaştıran mutfak: Ombre

Ombre modelinin, mutfağınızı olduğundan daha geniş gösteren 70 cm tezgâh derinliği, çalışma alanında da kazanç sağlıyor. Boyut kazandıran üst dolap yanlarındaki fonksiyonel rafları, yukarı katlanarak açılan kanatlı üst dolap kapakları ile maksimum kullanım alanı sunuyor. Modelin tezgâh altı fonksiyonel ithal kiler sistemleri, kendinden frenli çekmeceleri ve dolap kapakları, sessiz kapanmasının yanı sıra estetik bir görünüm sunarak evinize yeni bir soluk kazandırıyor. 

Görsel sadeliğe ve kontrast hakimiyetine sahip modelin takip ettiği kapaklar bütünündeki estetik çizgi, modern mutfak modellerinin temasını yansıtıyor. Dış tamamlayıcı aksesuar dışında görsellik yorulmuyor, ek üniteler ile odak nokta mutfaktan uzaklaşmıyor. Kapaklar kapanınca sadelik taçlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe