Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Leaf ve Mandala, sofraların enerjisini belirleyecek

“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison’un 22-23 sonbahar-kış koleksiyonu için tasarladığı iki yeni tabak grubu Leaf ve Man...

Leaf ve Mandala, sofraların enerjisini belirleyecek

“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison’un 22-23 sonbahar-kış koleksiyonu için tasarladığı iki yeni tabak grubu Leaf ve Mandala, sofraların enerjisini belirleyecek. 

Akasya yaprağının resmedildiği Leaf Tabak Grubu sonbahar ve kış ayları boyunca sofraların şifa kaynağı olurken, Mandala Tabak Grubu dilekleri gerçeğe dönüştürecek yeni bir enerji kaynağı olacak. 

Bella Maison’un doğadan ve farklı kültürlerden ilham alarak sofralara taşıdığı Leaf ve Mandala tabak grupları, sofralarda farklı deneyimler yaşatacak. Bella Maison 22-23 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun en gözde parçalarından olan iki yeni tabak grubu, figür ve renkleriyle sonbahar ve kışın tüm güzelliğini sofralara taşıyacak. 

Akasya yaprağı sunumların tamamlayıcısı olacak

Birçok coğrafyada şifa ağacı olarak bilinen akasyanın ilham kaynağı olduğu Leaf Tabak Grubu’na, akasya yaprağı hayat veriyor. Yüzde 100 seramikten üretilen, beyaz zeminde yeşilin farklı geçişlerinin yaprak formunda uygulandığı tabak grubu, sonbahar ve kış aylarında sofralara şifa dağıtacak. Tabakların yan tarafında konumlandırılan akasya yaprağı, en lezzetli sunumların tamamlayıcısı olacak. Servis, yemek, pasta tabağı ve çorba kâsesi gibi tüm sofraların ihtiyaçlarının düşünüldüğü, her birinin farklı tasarlandığı tabak grubu, zarifliği ve şıklığıyla masalara renk katacak.  

Leaf ve Mandala, sofraların enerjisini belirleyecek

Sofralara yeni bir etnik ritim kazandıracak

Hindistan’ın yanı sıra birçok Uzak Doğu ülkesinde metafiziksel bir anlama sahip olan, kelime anlamıyla enerjiyi tutan kap olarak bilinen mandala figürlerinin resmedildiği Mandala Tabak Grubu; tonları, etnik desenleri ile sofraların enerjisini yükseltecek. Yüzde 100 porselenden üretilen, kırılmaya karşı güçlendirilmiş yapılarıyla uzun süre sofraların vazgeçilmezi olacak tabak grubu; servis, yemek, pasta ve kâsesinde farklı uygulanan mandala desenleriyle sofralara yeni bir etnik ritim kazandıracak. Yeşil ve bej olmak üzere iki farklı renk seçeneğinin bulunduğu tabak grubu, farklı yemek denemeleri için kullanıcılarına ilham olacak. 

Bella Maison 22-23 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun en gözde parçalarından olan Leaf Tabak Grubu ve Mandala Tabak Grubu’na ister tek, isterseniz de 2, 4 ya da 6 kişilik yemek seti şeklinde sahip olabilirsiniz. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok