Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pazar kahvaltıları Waffle ile taçlanıyor

Waffle, her yaştan insanın severek tükettiği tatlıların başında geliyor. Hamurun, meyvelerin ve çikolatanın mükemmel birleşimiyle damakta un...

Pazar kahvaltıları Waffle ile taçlanıyor

Waffle, her yaştan insanın severek tükettiği tatlıların başında geliyor. Hamurun, meyvelerin ve çikolatanın mükemmel birleşimiyle damakta unutulmaz izler bırakan bu meşhur Belçika tatlısı, özellikle de pazar kahvaltılarının vazgeçilmezi oluyor. Multi brand mağaza zinciri olarak müşterilerini daima dünya markalarının en yeni ve teknolojik ürünleriyle buluşturan Enplus, satışa sunduğu Sage Smart Waffle Makinesi ile kullanıcılarını evde zahmetsiz bir şekilde gerçek Belçika usulü waffle yapmaya davet ediyor.

Çilekli, muzlu, çikolatalı ya da fıstıklı… Bir hamur tatlısı olan ve her damak zevkine göre farklı şekillerde hazırlanabilen waffle, son zamanların favori lezzeti olarak yerini alıyor. Birçok çeşidi olsa da Belçika usulü waffle dikdörtgen şekli, daha kabarık hamuru ve gevrekliği ile dünyanın hemen hemen her yerinde popülaritesini koruyor. Çikolata, şurup, krema, pudra şekeri, şekerleme, meyve, fındık, fıstık gibi farklı alternatifler ile zenginleştirilebilen bu lezzet; ani gelen tatlı krizlerinin kurtarıcısı, çay keyiflerinin ya da hafta sonu kahvaltılarının yıldızı oluyor. Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi brand mağaza zinciri Enplus, satışını gerçekleştirdiği Sage Smart Waffle Makinesi ile Belçika’nın bu meşhur tatlısının evlerde kusursuz bir biçimde hazırlanabilmesini sağlıyor.

Pazar kahvaltıları Waffle ile taçlanıyor

Eşit ısı ile tüm wafflelar aynı lezzette pişiyor

Sage Smart Waffle Makinesi’nin akıllı otomasyon fonksiyonu ve özelleştirme seçenekleri ile her zevke ve damak tadına uygun waffle’lar pişirilebiliyor. Kullanıcıların pişme anında waffle’larının rengini gözlemleyebilmesine olanak veren makinede 12 farklı kızarma ayarı bulunuyor. Buna göre kullanıcılar zevkleri doğrultusunda ister yumuşak ister gevrek isterlerse kıtır kıtır waffle’lar elde edebiliyor. Waffle’ın pişme derecesi yetersiz geldiğindeyse yeniden başlatılmasına gerek kalmadan biraz daha kızarmasını sağlamak mümkün oluyor. Termal Pro Eşit Isı özelliği sayesinde gereğinden fazla pişmiş ya da hamur kalmış kenarlara elveda demenizi sağlayacak Sage Smart Waffle Makinesi, ısıyı pişirme plakalarına eşit olarak dağıtarak waffle’ın her yerinin kusursuz pişmesini sağlıyor.

Yanmaz ve yapışmaz plakalarla eşsiz bir waffle keyfi

Birinci sınıf kaplama sayesinde yanmaz ve yapışmaz özelliğe sahip Sage Smart Waffle Makinesi, kullanıcılarına eşsiz bir waffle pişirme deneyimi sunuyor. Kullanıcıların waffle hazırlamasını oldukça pratik ve keyifli hale getirme amacıyla tasarlanmış bu makinede fazla hamur tezgâha dökülmeden kontrol altına alınabiliyor. Kullanımı kadar temizlemenin de rahat olduğu waffle makinesi ile yapmanız gereken tek şey dumanı üstünde tüten waffle’ınızı istediğiniz her an zevkle yemek oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe