Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sertleşme Sorunu Neden Olur?

Sertleşme sorunu erkeklerin korkulu kabusudur. Bu sorun daha çok genetik yapı, yoğun stres, çeşitli psikolojik sorunlar, ameliyatlar sebebiy...

Sertleşme Sorunu Neden Olur?
Sertleşme sorunu erkeklerin korkulu kabusudur. Bu sorun daha çok genetik yapı, yoğun stres, çeşitli psikolojik sorunlar, ameliyatlar sebebiyle meydana gelir.

Sertleşme Sorununun Nedenleri Nelerdir?

Sertleşme sorununun ana nedenleri arasında genetik yapı, yoğun stresi, kötü alışkanlıklar, yoğun sigara ve alkol tüketimi, ileri yaş faktörü, sağlıksız cinsel hayat olabiliyor.

Sertleşme Sorununun Fiziksel Nedenleri

Sertleşme sorununun fiziksel anlamda da birçok nedenleri söz konusudur. Halk arasında inme ve tıp alanında felç olarak bilinen sağlık sorunu, yüksek tansiyon, aşırı kilolar erkeklerde bu soruna neden olabiliyor. Bu kapsamda ise sertleşmeye kesin çözüm olarak ESWT tedavisi uygulanan profesyonel doktor klinik merkezi tercih edilebilir.

Sertleşme Sorununun Psikolojik Nedenleri

Sertleşmeme sorunun psikolojik anlamda da birçok nedenleri söz konusudur. Yoğun stres ve kaygılar, depresyon ve panik atak nöbetleri de bu soruna neden olabiliyor.

Sertleşme Sorunu Nasıl Teşhis Edilir?

Sertleşme sorunu bugün daha kolay bir biçimde teşhis edilir. İlk olarak hasta öyküsü alınır hemen akabinde peniste sertleşmemeye neden olan etkenler incelenir.

Sertleşmeye Kesin Çözüm Nasıl Tedavi Edilir?

Sertleşmeye kesin çözüm olanakları oldukça fazladır. Bu uygulamalar arasında en uygun tedavi biçimi doğrudan doktor tarafından belirlenir.

Penise Şok Dalga Tedavisinde Dikkat Edilecekler

Ereksiyon olamama durumunda hemen jinekoloji doktorundan tedavi alınmalıdır. Fakat öncelikle kaliteli bir klinik merkezi tercih edilmelidir. Çünkü penise şok dalga tedavisi uzmanlık gerektirir. Çünkü penis protezi gibi işlemler yüksek deneyim gerektirir.

Penise Şok Dalga Tedavisi Nedir?

Penis cinsel organına şok dalgaların verilmesine penisten şok dalgaların tedavisi adı verilir.

Penise Şok Dalga Tedavisi Kimler İçin Uygundur?

Penis cinsel organına şok dalgaların tedavisi sadece ereksiyon olamayanlar için uygundur. Bu kapsamda sertleşmeye kesin çözüm arasında yer alır.

ESWT Şok Dalga Tedavisi Nasıl Uygulanır?

ESWT şok dalgaların tedavisi hızlı ve sağlıklı bir şekilde uygulanır. Penis üzerinden düşük düzeyde elektro şok dalgası verilir. Böylece penise şok dalga tedavisi başarıyla tamamlanır.

Penise Şok Dalga Tedavisi Sonrası

Uygulama sonrasında da dikkat edilmesi gerekenler söz konusudur. İlk olarak yöntemden sonrasındaki ilk 15 günlük zaman diliminde penis darbelerden korunmalıdır. Bu kapsamda sertleşmeye kesin çözüm tedavisi sonrasında doktor uyarılarına önem verilmelidir.

ESWT Tedavisi Neden Tercih Edilir?

ESWT ya da ED100 tedavisi birçok nedenlerden dolayı tercih edilir. Uygulama kaliteli ve güvenilir olduğundan tercih edilir. Böylece penise şok dalga tedavisi güvenle uygulanır.

Penis Protezi Nedir?

Yüksek kalitesiyle dikkat çeken ürünlere penis protezleri adı verilir. Bu ürünler daha çok penis eğrilikleri ve penis sertleşmeme sorununa tedavi amaçlı olarak sunulur.

Penis Protezi Kimler İçin Uygundur?

Penis protezleri herkese uygulanmaz. Bu ürünler sadece penisinde ciddi anlamda eğrilikler ve sertleşmeme sorunu olanlar için uygundur. Uygulama ayrıca penis protezi sonrasında da sunulabilme imkanı vardır.

Penis Protezi Çeşitleri Nelerdir?

Penis protezlerinin ayrıca birçok farklı çeşitleri de söz konusudur. Bunlar; yarı sert ve şişirilebilir penis protezleridir. Bu kapsamda en ideal olan penis protezleri doğrudan doktorunuz tarafından tercih edilir.

Penis Protezi Operasyon Süreci

Penis protezlerinde operasyon süreçleri de önemlidir. Bu tedavide operasyon süreci sadece 1 ila 3 saat aralığında farklılık gösterir.

Ameliyat Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Ameliyat sonrasında mutlaka doktor uyarılarına uyulmalıdır. İşlemden sonrasındaki ilk 15 gün boyunca hastanın yüz veya göğüsüstü yatış pozisyonundan uzak durması tavsiye edilir. Penis protezleri kalıcı etki sunmayabilir. Bu nedenle sorunların yok edilmesiyle birlikte protezin yeniden doktor tarafından alınması mümkündür

Penis Protezinin Avantajı

Penis protezlerinin avantajları arasında şık ve kaliteli ürünler olması yer alır. Ürünün en büyük avantajları arasında ise penise herhangi yan etkiler sunmamasıdır. Bu nedenle penis protezlerine güvenebilirsiniz.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok