Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Soğuk Lipoliz Nasil Yapilir?

Soğuk lipolizler de yüksek konfora sahip olan en kaliteli zayıflama ve güzellik merkezi tarafından uygulanır. Uygulama öncesinde cilt analiz...

Soğuk Lipoliz Nasıl Yapılır?
Soğuk lipolizler de yüksek konfora sahip olan en kaliteli zayıflama ve güzellik merkezi tarafından uygulanır. Uygulama öncesinde cilt analizi yapılır. Hemen sonra soğuk sisteme sahip olan özel bir cihaz ilgili alanda gezdirilir.

Soğuk Lipoliz Kimlere Uygulanır?

Birçok uygulamalardan farklı olarak soğuk lipolizler çok daha geniş alanlar üzerinden uygulanabilir. Uygulama özellikle de deri sarkması,kırışıklıklar,selülitler,fazla yağlanma gibi durumlarda uygulanır. Bu yöntemlerin en büyük artıları arasında yaş kriterleri olmamasıdır. Bu nedenle gebelik dönemi sonrasında da uygulamadan faydalanabilirsiniz. Böylece soğuk lipoliz seanslarında olduğu gibi bölgesel incelme seanslarından da maksimum başarılar alınır.

Bölgesel Zayıflama Tedavisi Riskli Midir?

Bölgesel incelme tedavisi yüksek teknolojili cihaz üzerinden uygulanır. Bu nedenle yöntemin herhangi riskleri söz konusu değildir. Sadece bölgesel zayıflama tedavisinin en kaliteli klinik merkezinden yaptırılması yeterlidir.

Bölgesel Zayıflama Nedir?

Bölgesel incelme uygulaması güzellik merkezleri tarafından geçmişten günümüze dek aralıksız olarak uygulanan en etkili zayıflama tekniğidir. Yöntem soğuk lipoliz gibi seanslar üzerinden sunulur. Bu kapsamda karbon peeling tedavisi gibi en kaliteli cihazlar üzerinden aktarılır. Bölgesel incelme uygulamasıyla daha kaliteli bir şekilde sarkma ve fazla yağlarınızdan kurtulursunuz. Böylece daha kısa sürede yüksek özgüvene sahip olursunuz.

Bölgesel Zayıflama Yöntemleri Nelerdir?

Bölgesel incelme yöntemleri oldukça fazladır. Lipoliz uygulaması ile liposuction,karboksiterapi,mezoterapi,radyo frekans uygulaması ve son olarak da ultrashape uygulaması gibi birçok farklı yöntemler söz konusudur.

Bölgesel Zayıflama Çeşitleri

Bölgesel incelmelerin ayrıca pek çok farklı çeşitleri de bulunur. Elektro terapi,lipoliz,presso terapi,radyo frekans ve soğuk lipolizler gibi pek çok farklı modellerden de bölgesel incelme çeşitleri söz konusudur.

Bölgesel Zayıflama Fiyatları

Evinizin konforunda bölgesel incelme tüm fiyatlarını en iyi zayıflama merkezinden inceleyebilirsiniz. Bu kapsamda firma kurumsal web sitesinden de bölgesel zayıflama fiyatlarını güvenle takip edebilirsiniz. Böylece uygulama seanslarını almadan önce güncel fiyatları hakkında ön bilgiler alabilirsiniz.

Karbon Peeling Nedir Ve Nasıl Yapılır?

Karbon peelingler daha çok yüz bölgesine uygulanan en etkili yöntemlerdir. Uygulama üzerinden cilt altından meydana gelen kir ve yağlanmalar pratik bir şekilde yok edilir. Uygulama daha çok maske benzeri türden uygulanır. Ayrıca karbon peeling seansları için de bu durum geçerlidir. Söz konusu uygulama üzerinden de kolayca cilt kusurlarınızdan kurtulursunuz. Böylece daha sağlıklı cilde ve fit bir bedene sahip olursunuz.

Karbon Peeling Faydaları Nelerdir?

Uygulamanın birçok faydaları da söz konusudur. Yöntem sayesinde cilt altındaki tüm kirler ortadan kaldırılır. Bu kapsamda cilt gözenekleri de açılarak cildinizin daha kaliteli olması sağlanır. Karbon peelingler üzerinden yaşlılık belirtileri dahi basit bir şekilde kaldırılır. Böylece kısa sürede daha genç bir yüz bölgesine sahip olmanızın yolu açılır.

Karbon Peeling Öncesi Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Uygulama öncesinde kapsamlı olarak hazırlıklar yapılmasına genel anlamda gerek yoktur. Çünkü yukarıda da belirttiğimiz üzere uygulama doğrudan cildin derinlemesine temizlenmesini sağlar. Sadece yöntemden birkaç dakika öncesinde sigaradan uzak durulması yeterlidir. Uygulama kalıcı etki sunmaz. Bu nedenle uygulama sonrasında da yeniden deri sarkmalarına maruz kalabilirsiniz. Bu kapsamda yeniden karbon peelingler uygulanabilir.

Karbon Peeling Fiyatları

Karbon peelingler ve diğer uygulamalara başvurmak istediğinizde ise ilk olarak yöntemlerin fiyatlarını bilmelisiniz. Çünkü güzellik uygulamaları fiyatları güzellik merkezleri arasında farklılık gösterir. Kaliteli klinik merkezlerinde karbon peelinglerin fiyatı daha uygunken, amatör türünden güzellik merkezlerinde uygulama fiyatları daha yüksektir. Düşük bir maliyetle bu işlemleri yaptırmak istediğinizde kaliteli güzellik merkezi tercih edebilirsiniz. Güzellik uygulamalarıyla en az 10 yaş kolay bir şekilde gençleşebilirsiniz. Bu kapsamda iş ve sosyal hayatınızın çok daha kaliteli olmasını sağlayabilirsiniz. Karbon peelingler ve diğer uygulamalarda herhangi yan etkilerin de olmaması siz değerli müşterilerin bu yöntemlerden güvenle faydalanmasını sağlar.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok