Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Stilinizi sofralara taşıyor

Ev ve yaşama dair binlerce fikir ve öneri sunan Paşabahçe Mağazaları, birbirinden şık ve güzel ürün serileriyle stilinizi sofralara taşıyor....

Stilinizi sofralara taşıyor

Ev ve yaşama dair binlerce fikir ve öneri sunan Paşabahçe Mağazaları, birbirinden şık ve güzel ürün serileriyle stilinizi sofralara taşıyor. 

El imalatı cam karaflardan bardaklara, seramik ve porselen tabaklardan servis kaselerine kadar birbirinden farklı ve şık ürünler sunan Paşabahçe Mağazaları ile sofralarda stilinizi yansıtın. 

Sofralar Orquestra serisi ile artık daha şık

İki ünlü tasarımcı David Raffoul ve Nicolas Moussallem tarafından tasarlanan Orquestra porselen serisi, farklı geometrik çizgilerini, müziğin ahengiyle birleştiriyor. Her çizginin kendine özgü yön ve yoğunluğu ile disiplin ve mükemmelliği yansıtarak birlikte bir senfoni oluşturduğu Orquestra serisi, Wallpaper Design Award2015 ve Red Dot Design Award 2015 ödüllerine de sahip. 

Çarpıcı renkleriyle ‘Electrum’

Sofraların enerjisini bambaşka bir boyuta taşıyan seramik ‘’Electrum’’ ürün ailesi bardaklardan kaselere, kupalardan sürahilere kadar en canlı renkleriyle sofraları da renklendiriyor. Kendi zevkinize göre karıştırıp farklı renkleri bir arada kullanabileceğiniz “Electrum” serisinde beyaz, bordo, turuncu, yeşil ve mavi gibi birçok seçenek sunuluyor.  

Stilinizi sofralara taşıyor

Maviden vazgeçemeyenlere; Navy serisi 

Sonbaharda da denizin renklerini, yazın enerjisini yaşamak isteyenler için Navy serisi sofralarda yerini alıyor. Salata ve servis kasesi, yemek ve pasta tabaklarıyla bir takım oluşturan Navy serisi yalın ve modern tasarımı ile dikkat çekiyor. 

Sofralarda turkuaz etkisi

Yeşil, mavi ve morun en doğal halini yansıtan “Reactive” seramik serisinde yer alan yemek ve servis tabakları ile kaseler, sofralarda şık bir tarz yaratıyor. Farklı ve modern bir sofra düzeni tercih edenler için tasarlanan Reactive serisi ürünleri farklı renklerle eşleştirerek kendi setinizi hazırlayabilir, mükemmel bir uyum yaratabilirsiniz. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe